Bivši Dečko

4
(62)

Dečko i ja smo odavno raskinuli, ima skoro godina.

 

Raskinuli smo lepo bez drame i svađe. Sporazumno, kako bi rekli. U mnogome se nismo slagali i nismo imali budućnost to se videlo, jedino smo se slagali u seksu. Sa njim sam mogla sve da probam, zajedno smo istraživali, ostvarivali smo sve svoje fetiše, i maštarije. I sve to bez blama i griže savesti.

Prošlo je toliko vremena i eto bivši dečko i ja se slučajno sretnemo u gradu. Pozvao me je na piće onako drugarski i pristala sam.

Seli smo u prvi kafić i uz piće pričali o tome šta ima novo i uobičajene stvari, polako smo počeli da se prisećamo onoga što je bilo dobro u našoj vezi. Videlo se kod oboje da nam to nedostaje, kao da nas je obuzela neka seta.

A onda mi se bivši približio, uhvatio za ruku i predložio da odemo negde i da se kresnemo onako drugarski, u ime starih vremena.

 

Malo sam se dvoumila a on me ubeđivao.. rekla sam mu ako je čisto onako iz rekreacije, drugarski onda može. Trebalo mi je to, bolje da me jebe bivši dečko, a ne neki neznanac.

Taman sam htela da ga pitam kada i gde, kada mi je predložio da odemo odmah sada do nekog hotela. Bila sam iznenađena, nisam očekivala to odmah sada. Ali „gvožđe se kuje dok je vruće“, pa smo otišli.

Iznajmili smo sobu, uzeli ključeve i ušli u lift. Već u liftu smo se dohvatili, ljubili smo se i hvatali, a njemu se već digao. Vožnja je bila kratka, izašli smo iz lifta i ušli u sobu, predložila sam mu tuširanje, pa smo se skunuli i otišli pod tuš.

Pod tušem smo nastavili da se ljubimo, inače bivši je uživao u tome da piškim po njemu, rešila sam da ga iznenadim i rekla sam mu da klekne. Podigla sam jednu nogu na njegovo rame i pustila mlaz.

Samo što nije skočio od sreće kada je video moj mlaz, koji je udarao u njegove grudi. Lepo sam se ispiškila po njemu i rekla mu da me opere. Uzeo je tuš i lepo me isprao uz trljanje rukom.

Kada je završio sa pranjem moje ribice, naslonio me je na zid i zario mi jezik u ribicu.

 

Moj bivši dečko je umetnik u lizanju, tačno je znao šta treba, i već u startu sam počela da se vlažim kao luda i da se vrpoljim na tom zidu. Uživala sam dok je njegov topao i vlažan jezik mazio moju ribicu. Ustao je i podigao mi jednu nogu, a onda mi nabio njegov nabrekli kurac u moju macu, pa mi je podigao i drugu nogu. Sa kurcem u mojoj pici me je odneo na krevet.

moj bivši dečkoOdmah sam poželela da budem gore, tu pozu najviše volim. Seo je na ivicu kreveta sa nogama na krevetu, a ramena i glava su mu bili na podu. Ja sam ga opkoračila i navuka se na njegov kurac, a on je pružio ruke ka meni i ukrstili smo prste i tako sam imala oslonac dok sam ga jahala.

Bilo je fantastično, bila sam kao na rodeu i jahala sam divljeg bika. Njegov me je kurac celu ispunjavao, veoma je obdaren, dugačak je i debeo a glava mu je kao dečija pesnica čini mi se. Nisam želela da se ukoči, pa sam legla na bok. On se namestio iza mene i ubacio mi ga kroz stegnute butine.

Osećaj je bio fantastičan, prebacila sam nogu preko njega i savila se u struku kao da me jebe od pozadi

 

I on je to isto uradio i izgledalo je kao da me guzi ali smo ležali na bokovima. Uhvatio me je za grudi i mazio ih onako kako volim, celim dlanovima. Osetila staro dobro uzbuđenje koje je samo moj bivši znao tako da probudi u meni. A onda se okrenuo na leđa, a ja sam legla preko njegovog tela i uvukla ga u sebe.

Držala sam se za njegova ramena i tako se navlačila na njega, dok su moje grudi trljale njegove. Sve vreme me je držao za guzu i stiskao je svojim krupnim šakama. Svšavala sam na njemu uz duboko dahtanje i glasno stenjanje.

Ali tu nije bio kraj, postavili smo se u pozu 69, i njegov jezik je opet klizio po mojoj ribici, a ja sam uzimala u usta njegov veliki kurac i mazila mu jaja. Voleo je da mu sa tri prsta masiram mesto između jaja i čmara pa sam i to radila dok sam mu pušila.

A on je stavio jedan prst u moju guzu, i jebao me prstom dok mi je istovremeno lizao ribicu. Bila sam napaljena kao životinja, i nabadala sam se na taj prst i njegov jezik.

Nakon toga sam legla na leđa a on mi je podigao noge uspravno i spojio ih u vazduhu, pa mi ga je opet stavio, jako i duboko do kraja. Nisam mogla da obuzdam glas od prevelikog uzbuđenja, pa sam ispuštala neke neartikulisane zvuke.

Jebao me je bivši dečko kao nikada to tad, a ja sam se cela tresla od njegovih udara telom.

 

Spustio je dlanove pored mog tela, a ja sam ga obuhvatila nogama i stegla. Nije menjao tempo jebao me isto tako brzo i žestoko kao da mu je zadnje. Uhvatila sam ga za guzu i mazila je, bila je čvrsta i zategnuta baš kakvu volim. Jebao me tako dugo, a uzbuđenje je učinilo svoje i opet sam svršavala uz glasne povike i uz drhtanje tela.

Bilo je više nego fantastično, a pošto moj bivši itekako voli da svrši u guzu, a i ja to volim, legla sam potrbuške i pustila ga da mi stavi u guzu. Ulazio je lagano i sporo u početku, a posle je ubrzavao ritam. Osetila sam kako mi se čmar širi i kako prodire ceo u mene.

Volela sam kako mi udara telom u guzove dok njegov kurac prodire u moje dupence. Na kraju mi je svršio u dupe i napunio me celu, izvukao ga je sasvim lagano i legao pored mene. Smejali smo se zadovoljni i ležali tako neko vreme, a onda smo se istuširali i razišli ispred hotela uz drugarski polljubac i obično ćao.

Odavno nisam imala tako dobar seks i baš mi je trebalo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 62

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top