Kučka Milena I Razgovor U Kancelariji

4.2
(49)

Telefon je zazvonio.

 

Šef kabineta Milena, koju zaposleni iza leđa zovu “ledena kuja” ili jednostavno “kučka” me poziva u svoju kancelariju, što je neobično jer ne pripadam vladajućoj strukturi a i ne trudim se da se im se dopadnem. Ugasio sam cigaretu. Lenjo sam se odvukao niz hodnik. Što bih žurio da mi se saopšti da je konačno stavljena tačka na moj slučaj.

Dočekan sam sa poslovnim smeškom. Kancelariju je ispunjavao parfem. Kolege u njoj nisu videli zrelu ženu od četrdeset i kusur godina željnu kurca koji joj je uskraćen od muža balvana, kome je važno samo pojavljivanje na televiziji, već samo da joj se ušlihtaju. Kreteni dupelizački.

Od kad je došla svesno sam se zajebavao sa njom, igrajući na samoj ivici crvene linije. Uostalom ja sam filozof ili bedno piskaralo, kako me zovu na poslu. No, ona je uvek gajila simpatije za moje ponašanje.

- Sedi, pozvala me je i sela u fotelju preko puta.

Njena uska crna mini haljina, crne čarape i crvene cipele, začinjene kratkom crvenom kosom i zelenim očima.

 

Prava džepna venera. Napravila se da ne vidi kako je skidam pogledom. Preseće moje mokre misli.

- Dobili smo nove prostorije na 10. spratu, tako da prepuštam tebi da organizuješ poslove oko selidbe telefona, majstore i ostale stvari sa upravom, ionako ništa ne radiš – izazivački me je pogledala i zapalila cigaretu.

Zapalio sam i ja bez pitanja i nakon povučenog dima nekoliko sekundi smo se gledali u oči bez reči.

- Važi – lakonski sam odgovorio, a koliko mi vremena daješ?

- Do kraja meseca, imaš petnaest dana. Verujem u tebe, sposoban si ti - nasmejala se vragolasto - pa ti si ionako bio šef kabineta dok ja nisam došla.

Pa kučka me zajebava, pomislio sam, ali sam prečutao.

- Služim narodu i tebi, što je kod nje izazvalo smeh.

- Ajde da ti pokažem koje smo kancelarije dobili, ionako imam sat vremena do sastanka radne grupe. Ustala je kučka hitro i uhvatila me je ispod ruke. Njene štiklice na crvenim cipelama su odzvanjale hodnikom.

Dok mi je kučka veselo objašnjavala planove i kenjala gde mene vidi u njima, stigli smo i do njene nove kancelarije.

 

Seo sam na sto i zapalio cigaretu. Posmatrao sam je kako kao devojcica objasnjava sta treba da se uradi. Nisam je ni slušao. Razmiljao sam o boji njenih gačica. Mogao bih da se opkladim da su crvene. Bile bi u skladu sa cipelama. Nasmejao sam se sam sebi, dok sam osetio kako mi se kurac diže.

- Uvek ću za tebe biti seljančica – iznenada promeni temu i pogledala me je svojim zelenim očima. Bila je udaljena od mene dvadesetak centimetara. Osetio sam njen parfem i miris žvake u ustima.

- Bog je surov kad od seljanćica pravi dobre ribe – odgovorio sam u svom stilu.

- To misli i tvoj nabrekli kurac. Kučka se još više približila. Njene zelene oči su tražile odgovor.

Osetio sam kako mi muškost vibrira u farmerkama. Spreman da napadne. Smeškom sam pokušao da se vratim sa crvene line. Međutim nisam imao šta pametno da kažem. Njeno telo mi se opasno približilo. Pomislio sam da ću da svršim.

- Ribe iz kruga dvojke su bolje od mene, a? Uhvatila me je za muda. Samo sam zastenjao.

 

jebala me kučka u kancelarijiPrsnula je u smeh razdragane devojčice.

Uzela mi je cigaretu iz ruke, povukla par dimova, vrativši mi cigaretu sa tragom svog karmina. Osetio sam njene usne na mom vratu.

- Sad ćeš da vidiš seljančicu na delu! – uštinuvši me za bradavicu.

Njena ruka je i dalje bila na mojim mudima. Raskopčala mi je košulju.Vragolasto mi je gricnula bradavicu, dok su njene oći posmatrale moje. Zadrhtao sam. Ispustio sam neki nerazgovetni zvuk. Devojčica u njoj je bila još razdraganija.

- Dečko, sad ćemo da te proverimo – dok joj se crvenokosa glava lagano spuštala ka mom pupku ostavljajući vlažan trag na mom telu.

Čutao sam, mumlajući od zadovoljstva. Kapitulirao sam pred njenim zanosnim telom i usnama koje su se igrale mojim telom. Ceo sam pulsirao – kučka će me pojebati.

Iskusno je raskopčala moje farmerke i jednim potezom ostadoh golog dupeta sa uzdignutim kurcem ispred njenih usana.

 

- Hm, lep komad. Obećava – mljacnu usnama. Mojim ponosom su bavile njene usne i jezik, a njene ruke su milovale nabrekla muda.

Osetio sam kako me guta u sebe gledajući me očima. Moja uzbušenost ju je još više palila. Počela je divlje da me usisava. Njena glava je u ritmu klizila niz moju kurčinu.

Ogolivši joj ramena, uhvatio sam je za lepe sise. Uhvatio sam je za nabrekle bradavice. Zatvorila je oči. Glava joj se životinjski nabijala u moj stomak gurajući ga celog u grlo. Osetio sam da gori.

- Dečko sad si moj – prošapta.

Stisnivši me za dupe osetio sam kako joj punim usta. Stomak mi se zgrčio jecajući. Bio sam njen. Progutala me je. Sperma je curela iz njenih usta, slivajući se po telu ostavlljajući bele tragove.

U njenim očima sam video zadovoljstvo ženke nakon lova, obrisavši musavo lice mojom košuljom.

- Ukusan si, moram da te sačuvam – mljackala je kučka, nameštajući sise u brus i ravnajući svoju haljinicu i crne čarape.

 

Izdajničku sedefastu kap na crvenoj cipeli vragolasto obrisa o moje farmerke.

- Večeras mi donesi izveštaj sa radnog sastanka o novom zakonu, biću sama – namignu mi, zauzimajući stav poslovne žene.

- Kasnim na sastanak radne grupe – spustvši svoje usne koje su se osećale na karmin i spermu na moje – žurno je izašla u hodnik hodom zadovoljne ženke.

U dogovoreno vreme kučka me je dočekala bosa u majci i tesnim farmerkama. Ispod majce su se ocrtavale bradavice koje su vapile da budu posisane.

- Dečko zajebi me sa poslom, bacivši fasiklu na pod koju sam poneo proforme. Želim da me pojebeš ko nijednu dosad. U trenu je zbacila sa sebe sve ostavši samo u bordo tangama. Lagano me je spustila na kožnu sofu ističući mi pred lice nabrekle i čvrste bradavice, provlaćeći mi ruku kroz kosu.

Palite se na jebačinu među kolegama, loži vas seks u kancelariji?

- Nestrpljiv si da me pojebeš, a? – mazno mi šapnuvši, dok se trljala o moj nabrekli kurac, a sise mazile lice.

Natrčila mi je guzu na lice nudeći mi svoju pičkicu da joj poližem, dok je usnama pripremala moju kurčinu da se zabije u nju.

- Dobar si, dobar si, dečko – jecajući nabijala se na moju kurčinu i jezik u ritmu mehaničke ptice – oboje dovodeći do svršavanja.

Okrenula me je na leđa, dok joj se sperma slivala niz bradu.

 

Počela je da ga puši i nadrkava dok se moja kurčina nije vratila u formu. Zakoračila me je, obrisavši svoje musavo lice o moje rame.

- Izjebi me, kao što jebeš svoje beogradske fufice. Želim te u sebi, prošapta kučka, mazeći moje bradavice. Telo je počelo da se njiše nabijajuči se na mene.

Dajući ritam, podivljala zver u ženskom telu me je uhvatilo za dupe, jecajući.

- Svrši, svrši u mene – svršavala je u grču.

Dok joj se sperma slivala iz pičke niz butine, zapalila nam je cigarete privijajući se uz mene. Pored mene je predela zadovoljna i izjebana ženka.

- Dečko sad mogu da pogledam tvoj izveštaj, pa opet da te pojebe seljančica, smejući se dade mi sočni poljubac.

Mileni više nikada nisam odneo izveštaj sa nekog jebenog skupa. Moje stručno mišljenje je postalo neophodno na svim njenim putovanjima.

- Dobar kurac više vredi nego sto filozofa, a? – blagajnica mi je namignula dok je na moj putni nalog udarala pečat “odobreno”.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 49

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top