Plaćanje U Naturi – Seksi Dama

4.1
(49)

Imao sam radnjicu u kojoj sam prodavao ženski veš, pidžame, čarape i ostalo.

 

Bilo je dosadno, nijedna mušterija nije ušla već duže vreme. Dosadu je prekinuo ulazak neverovatno zgodne seksi ženske, kakvu je retko videti.

Dok je birala brushalter ja sam se pravio da slažem robu i merkao sam je od glave do pete. Jedva providna bela bluza sa heklanim radom je krila grudi koje su štrčale kao da žele napolje, dole je imala tanku crvenu suknju ispod koje su bile najsavršenije, naj seksi gole noge koje postoje. Sve to je krasio mali stomačić koji ja obožavam kod žena, ne volim one ravne. Stomačić mi je jako seksi.

Pitala je gde može da se proba, i ja sam joj pokazao gde je kabina.

Ušla je u kabinu, a ja sam je gledao kroz mali zarez, jer zavesa nije prišla do kraja kada ju je povukla.

 

placanje u naturiSkinula je bluzicu sa sebe i svukla brus do seksi stomačića koji je molio da ga ljubim, navlačila je moj brus a ja sam trljao bradu i gledao njene slatke sisiće i okrugle bradavice. Kada se ponovo obukla ja sam se vratio do pulta i sačekao nju da se vrati. Prišla je da plati brus a ja sam joj ponudio i donji veš, slagao sam da je sav donji veš snižen 50%, i da imamo akciju platiš 2 dobiješ 3.

Uspeo sam da je navučem samo da bih gledao kako isprobava donji veš. Izabrala je troje gaćica i vratila se u kabinu. Ovaj put je u ogledalu primetila da je posmatram, ali nije reagovala. Okrenula mi je leđa, zadigla je suknju i svukla gaćice sa sebe dok se savijala unapred.

Gledao sam u predivno zategnuto, seksi dupe dok sam stezao kurčinu koja je rasla u mojim pantalonama.

 

Navukla je prve gaće, držala je suknju podignutu i okretala se ne bili u ogledalu videla sa svih strana kako joj stoji. Bila je toliko seksi da sam poželeo da uletim u kabinu. A onda je naglo raširila zavesu i pitala: „ kako mi stoje“? Iznenadio sam se ali sam brzo došao sebi i viknuo „fenomenalno“.

Rekla mi je da ostanem tu da bih dao sud i o ostalim gaćicama.

Rekao sam: „dozvolite mi da vam ove ja svučem“.

Spustio sam se na kolena i lagano joj svlačio gaćice kada se pojavio najlepši mladi pičić koji sam do sada video. Uhvatio sam je za butine i privukao sebi, prešao sam jezikom preko njene mirišljave pičkice i krenuo da je ližem.

Podigla je nogu na stolicu i raširila butine a ja sam je čvrsto stegao za guzove i lizao ludački. Trzala je kukovima od užitka i vlažila se dok sam joj gurao prste u ribicu i lizao klitoris i unutrašnjost pičkicinih usana. Ustao sam i svukao pantalone, a ona je skinula bluzu i suknju preko glave, rešio sam da i ja budem go. Dok sam skidao ostatak odeće i ona je skinula brus, izgledala je jako, jako seksi.

Bili smo goli.

 

Dohvatio sam je oko struka i pomahnitalo joj lizao grudi i bradavice, klenuo sam i obrazima sam milovao njen stomačić i ljubio ga. Uhvatio sam je za guzove i podigao a ona me je obuhvatila nogama oko kukova.

Naslonio sam je na zid a moj već uveliko tvrd kurac je uleteo u njenu tesnu ribicu bez navođenja. Jebao sam je tako da se tresla kabina, da smo bili na planini rušilo bi se kamenje. Zgrabila me čvrsto oko vrata i dahtala mi za vrat, i ja njoj, oboje smo bili napaljeni.

Jebali smo se žestoko i nismo razmišljali da li će neko da naiđe. Spustio sam je a ona se kolenima popela na stolicu i savila preko naslona. Gurnuo sam joj ga jako kao da mi je zadnje, nagao sam se preko nje i držao naslon od stolice dok sam joj ga žestoko nabijao.

Dahtali smo usklađenim ritmom, dok nas je divlja strast opijala.

 

Posle toga sam ja seo na stolicu a ona mi je okrenula leđa i sela u krilo. Skupio sam kolena a ona je raširila noge i naslonila dlanove na moja kolena. Držao sam je za kukove dok mi se navlačila na tvrd kurac.

Uživao sam dok je ulazio u tesan pičić iz koga su se cedili sokovi niz moj kurac sve do jaja. U toj pozi smo ostali do kraja, navlačila se tesnom picom a moj kurac je hteo da eksplodira koliko je bio nabrekao. U toj pozi je svršila, a svršavala je glasno uz vrisak dok se od uzbuđenja cela tresla na meni.

Samo što je ustala, skočio sam sa stolice pritisnuo je uza zid Izdrkao sam ga među njene guzove dok je moj glavić pritiskao njen čmar. Obrisala se vlažnim maramicama i obukli smo se. Radnju je napustila veselim korakom sa kesom u kojoj su bile stvarčice koje je izabrala i koje joj naravno nisam naplatio.

Nalonio sam se na vrata i ispratio pogledom koji je bio zakovan za njeno seksi dupence.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 49

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top