Seks Sa Mamom Mog Drugara

4.3
(206)

Imali smo po 23 godine i trenirali smo zajedno basket.

 

seks sa mamomZnao sam da će za vikend biti sa ćaletom i burazerom na pecanju, a seks sa njegovom mamom mi je oduvek bio fantazija, i stoga sam je posetio u nadi da ću je kresnem. Znao sam da imam šanse jer sam video kako me gleda. Imala je 5 banki ali je bila pička ipo.

Pozvonio sam na vrata a ona se pojavila u bade mantilu. „Ćao Draganče“ rekla je oduševljeno i pozvala da uđem. Rekla je „izvini što sam u bade mantilu, sad sam se istuširala“ i dobacila da sednem dok ode da se obuče. Vratila se u kratkoj lepršavoj crnoj haljinici koja je jedva prekrivala njeno veliko dupe, klasičan „domindžos“ što bi žargonski rekli.

Mogućnost da imam seks sa mamom mog dobrog ortaka mi nije izbijala iz glave !

 

Tankim bretelicama od haljine, su pretile da ih pokidaju ogromne sise koje su bile čvrste i jedre.

Objasnila je da su joj sinovi i muž na pecanju, da će tamo biti ceo vikend.. davala mi je do znanja a ja sam se pravio iznenađen. Pustio sam da me zavodi, dok se naginjala preko stola pokazujući mi da nema brus, a onda bi oborila ubrus pa se sagla da ga dohvati kako bih video da nema ni gaćice.

Okrenula se da otvori frižider kako bi izvadila sok, a ja sam joj prišao od pozadi i gurnuo ruku pod suknju. Uhvatio sam je za pičić i osetio fine svilene dlačice.

Pravila se da to nije očekivala i kao branila se rečima: „Gagi šta to radiš, nemoj to nije u redu“ a nije se micala. „Ma šta nije u redu“- rekoh, „oboje to želimo“.

Okrenula se i ja sam joj gurnuo jezik u usta i prst u mindžu, a drugom rukom sam je stegao za sisu.

 

Posle par sekundi je rekla „ne ovde, idemo gore“ i otišli smo u sobu.

Skinula mi je majicu i sisala mi je bradavice, dok mi je svlačila šorc spuštala se i ona na dole. Kleknula je a moj kurac je stajao čvrsto i pravo njoj pred očima. Imao sam kurčinu za primer, kada ga je videla zinula je od čuda a oči su joj ispale. Istog trenutka sam joj ga šiknuo u usta, kratko ga je pušila a onda ustala.

Skinuo sam joj haljinicu preko glave, bila je gola tu predamnom. Ogromne i još uvek čvrste sise su zvale da ih jebem. Legla je na leđa, namestio sam se iznad nje i stavio joj kurac među sise. Stisnuo sam joj sise sa obe ruke i gurao napred nazad.

Kurčina mi je išla ka njenim ustima dok su ga njene sise čvrsto pritiskale. Glavić joj je ulazio u usta svaki put kada bih gurnuo napred, a ona ga je čekala otvorenih usta. „Jebi me u picu“ rekla je tihim glasom kao da moli.

Sastavio sam joj noge i podigao u vis, ušao sam naglo svojom ogromnom kurčinom a ona se štrecnula i izustila „jooj“.

 

Stenjala je dok je moj nabrekli kurac pulsirao u njoj.

 

Krv je jurila debelim žilama. Spustio sam joj noge na moja ramena i stezao joj butine dok su joj se sisetine tresle pri svakom mom naletu. Disala je duboko, mešao sam dok sam joj ga ubacivao, na par sekundi bih stao i grčio kurac tako da bi on zadrhtao u njoj a ona bi svaki put samo uzdahnula dublje od zadovoljstva.

Okrenuo sam je na stomak, stavio sam ga među njene guzove, šakama bih pribio guzove jedan uz drugi i jebao kao što sam u sise pre toga. Ispružio sam se preko nje i gurnuo ga duboko, jecala je i stezala jastuk u koji je gurala glavu.

„To, ljubi te teta Cveta“ vikala je uz jecaje dok je cvetala od sreće.

Uspravio sam se i opkoračio je, gurnuo sam ga do kraja, kao da sam želeo da i moja jaja uđu u nutra. Hteo sam da je jebem u dupe ali nisam smeo, kurac mi je bio stvarno ogroman. Zbog toga sam je jebao prstom. Dok sam joj gurao palamar u mindžu moj palac je ulazio u njen tesan čmar.

Tiho je jaukala ali je govorila „to sine, nemoj da staješ“.

 

Jebao sam je tako dugo a onda je poželela da ona bude gore. Namestila se i sela mi na kurac, nabadala se i vikala „uh,uh“. Bila je naslonjena na moje noge koje sam savio u kolenima da bi mogla da se nasloni leđima a dlanovima se odupirala od krevet. Ja sam stavio ruke ispod glave i uživao kao car dok sam gledao kako njene sise lete gore dole i na sve strane. Tako je i svršila uz dugačak uzdah i jake trzaje karlice, mislio sam da će da mi polomi kurac.

Bacila se na leđa raširenih ruku i nogu. Spustio sam glavu među njene noge i lizao joj mesnatu pičku koja je bila prekrivena jako kratkim podšišanim dlačicama. Lizao sam je i gurao prste u pičku a ona se meškoljila i uvijala. Palili su me zvuci zadovoljstva koje je ispuštala i jecaji pa sam navalio da ližem i da guram prste sve brže i brže.

Gurnuo sam joj ponovo kurac i jebao je brzo i divljački.

 

Nije prošlo mnogo a ona je ponovo svršavala. Čim je stala izvadio sam ga i počeo da svršavam dok sam kurcem udarao u njenu debelu pičku. Sperma je bila svugde po njoj a ona je spermu razmazivala po sebi i lizala prste.

Otišla je da se opere a ja sam čekao dole u kuhinji. Sišla je i poslužila me kolačima i sokom, bila je vesela i kretala se kroz kuhinju kao balerina u istoj onoj haljinici. Ja sam pozvao roditelje i rekao da ću da prespavam kod ortaka sa basketa. Tako da sam taj dan i tu noć, mom ortaku jebao kevu više puta.

Seks sa mamom mog drugara je nešto najlepše što je moglo da mi se desi u životu!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 206

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

6 thoughts on “Seks Sa Mamom Mog Drugara”

  1. biki

    prica ok imalasam slicno iskustvo biki

    1. malimrav

      Biki..puno ih ima na fesu sa tim imenom..kako te dodati?

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top