Drugarova Jebozovna Tetka I Ja

4.4
(173)

Bio sam moler i krečio gde sam stigao samo da bih uzeo pare.

 

Drugar me je preporučio njegovoj tetki kojoj se pojavila fleka na plafonu. Otišao sam da pogledam. Tetka je bila jako zgodna i jako lepa dama od pedesetak godina. Sise su joj još uvek stajale čvrsto, što se videlo ispod uske majice.

tetkaTetka je bila jako zgodna i jako lepa dama od pedesetak godina. Sise su joj još uvek stajale čvrsto, što se videlo ispod uske majice.

Pokazivala mi je fleku na plafonu i gledala u nju podignute glave a ja sam zagledao njene kukove i okruglu guzu.

Bila je u tesnim sivim helankama pa se njena linija lepo ocrtavala. Napred se jasno video njen nabubreli pičić koji me izazivao da ga dodirnem.

Rekao sam joj nisku cenu samo da ne odbije, tetka je prihvatila i dogovorili smo se da dođem sutra. Dala mi je pare za material i otišao sam.

Sutradan sam došao u dogovoreno vreme, otvorila je vrata a ja sam uneo alat i material u predsoblje. Bila je u beloj majici ispod koje nije imala brus i šuškavom crvenom šorcu.

Tetka je imala dobre noge i čvrste butine.

 

Bacio sam se na posao, bilo sam na merdevinama i strugao plafon. Ona je u dnevnoj sobi jahala trenažni bicikl, a ja sam gledao njene butine kako su išle gore, dole.

Tad mi je postalo jasno zašto tetka tako dobro igleda. Imala je u dnevnoj sobi još neke sprave za vežbanje a ja sam je zamišljao na njima.

Nakon nekih pola sata mi je prišla, uhvatila se rukom za merdevine, podigla glavu ka men i zadihanim glasom rekla “majstore odoh da se istuširam na brzinu, a posle ću nam spremiti doručak”.

Okrenula se i otišla u kupatilo.

Sišao sam sa merdevina da bacim pogled kroz ključaonicu.

 

Skinula se i sela na šolju da piški, raširila je noge i mlaz je šiknuo iz njene obrijane pice. Ustala je i otišla u kadu i više je nisam video. Tuširala se dugo, kada je voda prestala da se čuje skočio sam sa merdevina i stavio oko na ključaonicu, a ona je u tom trenutku otvorila vrata u bade mantilu. Naglo sam ustao, a ona je rekla “špijuniraš, a”?

Ja sam se zbunio a ona je samo spustila bade mantil i rekla “ovo želiš da vidiš”?

Voda se cedilla niz njene grudi a ja sam spuštao pogled niz njeno telo i osetio kako mi se diže.

Krenula je spavaćoj sobi onako gola a ja sam je uhvatio i naslonio na merdevine, podigla je jednu nogu na prag od merdevina a ja sam svukao kombinezon u dve sekunde i gurnuo joj kurčinu u pičkicu.

“Oho majstore kako si tvrd”rekla je i uhvatila se za merdevine sa strane.

 

Obuhvatila me nogom koja je bila na merdevinama, ja sam joj stegao butinu te noge a drugom uhvatio za guzu i jebao je momački dok je dahtala i zabacivala glavu unazad.

Dahtala je duboko i govorila “sram te bilo, đubre, Bezobrazniče…” a mene je to još više palilo.

Uhvatio sam je za butine i podigao, na kurcu sam je odneo u spavaću sobu. Bacio sam je na krevet a ona je odskočila, bacio sam se na leđa pored nje a ona se namestila preko mene i progutala mi kurac u jednom zalogaju.

Kako su joj usta bila topla i vlažna!? A sisala ga je profesionalno.

Dok mi je pušila i gutala ga celog ja zam lizao njen nabubreli pičić i širio ga prstima.

Tetka je bila je vatrena i puna strasti. Ustala je i namestila ribicu iznad mog đoke, držala ga je rukom i uvukla samo glavić. Mešala je kukovima dok se jako sporo navlačila.

Kada je ušao ceo ona je nastavila lagano da meša kružnim pokretima a onda sve brže i brže. Odigla se sporo i naglo spustila,  je tako tri puta, a onda je krenuo rodeo.

Nabadala se, gore dole, velikom brzinom, bilo je fantastično.

 

Sise su joj veselo skakale a ona je dahtala kao žedno kuče. U jednom trenutku se samo bacila na leđa preko mojih nogu, moj kurac je još bio u njoj. Uspravio sam se, dok je ležala na mojim nogama sa kurcem u pički, uhvatio sam je za ruke i uspravio.

Nastavila je da me jaše a ja sam zario glavu u njene sise i sisao joj krute bradavice. Stegao sam je i oborio na leđa ne vadeći kurac iz nje. Jebao sam je u misionarskoj pozi i grickao joj ramena dok sam ulazio do kraja. Stenjala je glasno, dok ju je divlja strast obuzimala sve više.

Odjednom me je obuhvatila nogama i čvrsto stegla, svršavala je dok me je stezala nogama i rukama oko vrata, podizala je dupe i nabadala se odozdo uz glanse uzdahe. Onda se samo opustila.

Ležala je nepomično a ja sam ga izvadio, odigao sam se malo i svršio po njenoj pici.

Platila je tetka koliko sam rekao, a bakšiš koji je dala u naturi je vredeo više od tih para.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 173

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

1 thought on “Drugarova Jebozovna Tetka I Ja”

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top