Svastika Prosto Voli Da Se Jebe

4.4
(193)

Moja svastika je bila pre-zgodna, imala je grube crte lica ali jebozovno telo.

 

Pored toga je bila namazana kurvica, kurac joj je virio iz očiju, a ja sam se oduvek pitao kako bi bilo kada bih imao seks sa svastikom, to je sve bilo u domenu mašte, naravno. Ona i moj šurak su bili kratko u braku i još nisu imali decu, isto kao moja žena i ja.

svastikaBili smo kod njih na slavi, bilo je veselo. Moja svastika je imala na sebi dugu i crvenu haljinu sa izrezom sa strane, koji je otkrivao njenu nogu skoro do kuka. Iz dubokog dekoltea samo što nisu izletele bombastične grudi, duga zlatna kosa je padala preko njenih golih ramena.

Bio sam zagrejan za nju, i poželeo sam je. Jedan po jedan razišli su se svi gosti, ostali smo samo mi.

Bio sam mrtav pijan i nisam mogao da stojim na nogama, pa su predložili da prespavamo kod njih, tako je i bilo.

Probudio sam se sa glavoboljom, nekako sam ustao i jedva se obukao. Izašao sam iz sobe, svastika je u kuhinji pakovala sudove u mašinu. Bila je u tesnom belom šorcu i beloj majici na bretele.

Kroz tesan šorc su se ocrtavale gaćice a ja sam stajao i zurio u njeno dupe.

 

Okrenula se prema meni i poželela mi dobro jutro. Sa osmehom na licu mi je rekla da je moj šurak na poslu, a da je moja žena otišla na razgovor za posao, za koji sam ja bio zaboravio.

Zamolio sam je da mi skuva kafu i otišao u kupatilo. Bio sam pod tušem kada je moja svastika ušla u kupatilo i rekla da mi je donela peškir i da je na veš mašini, zahvalio sam se i malo pomerio zavesu od tuša da bih ponovo video njeno zanosno veliko dupe.

Obrisao sam se i isprao usta listerinom. Nisam hteo ponovo da oblačim istu garderobu i gaće pa sam se obavio peškirom i izašao iz kupatila. Otišao sam u kujnu i pitao je da mi da nešto od njenog muža da obučem.

Pozvala me je u njihovu sobu , ja sam je pratio i gledao kako njiše kukovima.

Izvukla je neke stvari iz plakara i donji veš iz fioke, i našalila se „ne znam dali će ti gaće moga muža odgovarati, ne znam dali ste iste veličine“ i nasmejala se zavodnički. Rekao sam joj da proveri i prišao joj.

Jednim pokretom ruke, svastika je skinula peškir sa mene, „oho-ho biće ti tesan, veći si od njega“- rekla je i mahala tim gaćama.

 

Uhvatio sam je oko struka, stavio sam joj jezik u usta i počeli smo da se rvemo jezicima. Ona me uhvatila za kurac i počela da ga drka. Okrenuo sam je i gurnuo na krevet, pala je na krevet četvoronoške.

Svukao sam joj šorc i gaćice istovremeno, ozario sam se kada sam ugledao obrijanu pičkicu moje svastike. Uzeo sam ga u ruku i trljao joj pičkicu i guzu glavićem. Već sam imao erekciju, a ona je već bila vlažna.

Gurnuo sam ga a ona je ispustila ono „mmmmm“. Rekla mi je „jebi me sad-hoću da svršim“. Jebali smo se žustro, mešala je dok sam joj ga nabijao a ona je stenjala i mahala glavom. Moja svastika je bila opasna kurvica i veoma iskusna u seksu.

Rekla mi je da legnem na leđa a ona se nadvila preko mene i počela da mi ga puši.

 

Halapljivo ga je uzimala u usta i lizala ga celog, svršio sam prvi put dok ga je pušila. Nije ga vadila dok sam svršavao, sve je progutala. Još uvek mi je bio krut pa je sela na njega.

Jahala me je, nabadala se skačući gore dole. Trljala je svoj klitoris svo vreme a ja sam držao njene predivne sise. Svršila je u trzajima, a svaki taj trzaj me je još više uzbuđivao.

Bacila se na leđa sa raširenim rukama i nogama. Spustio sam glavu među njene noge i dugo joj lizao klitoris, bila je sva mokra kao i moja usta. Bilo je slatko i uzbudljivo.

Stavio sam jezik u pičkicu moje svaje i jebao je jezikom a ona je dahtala i jecala od uzbuđenja. Mešala je i uvijala se od uzbuđenja, podizala je dupe i nabadala se na moj jezik.

Uspravio sam se i ponovo sam joj gurnuo kurac, jebao sam je momački.

 

Uzdisali smo zajedno i dahtali. Mešala je guzom i dovodila me do ludila. Ja sam pravio kružne pokrete kukovima dok sam joj ga nabijao i trljao njen klitoris prstima.

Ponovo je svršila ali ovaj put uz vrisak. Stegla me je nogama oko struka i pri svakom njenom trzaju moj kurac je ulazio dublje u nju. Izvadio sam ga i svršio sam po njoj uz krik besne zveri. Svršio sam po njenom stomaku i sisama a ona je razmazivala spermu rukama.

Obrisao sam ga o njenu butinu i ustao da se obučem. Ustala je i ona uzela stvari i krenula u kupatilo da se istušira. Usput mi je rekla da je kafa na stolu.

Sedeo sam i pio kafu, u trenutku kada sam hteo da zapalim cigaretu izašla je iz kupatila, bacila se u stolicu i izustila „uh kako je bilo dobro“ . U tom trenutku se pojavila i moja žena. Poželela nam je dobro jutro i sela za sto, bila je lepo raspoložena. Pitao sam je kako je prošla na razgovoru za posao, rekla je da je dobila posao, da je plata ok itd.

Slušali smo je sa osmehom na licu, i svastika i ja, klimali smo glavom i govorili: super, odlično… pri čemu bismo se svaja i ja pogledali u oči. To je normalno ali svaki put kada smo se pogledali, naši pogledi su govorili „bilo je super, želim da ponovimo“.

Moja žena nje mogla ništa da nasluti, i svi smo bili srećni i nasmejani.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 193

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top