Držao sam kiosk za fast fud, nisam mogao da postignem sve sam pa sam dao oglas za radnika.

 

jebozovna sisata radnicaJavila se i došla na razgovor prelepa mlada žena od 32 godine. Bila je sitnog rasta i dosta niža od mene. Imala je tanak i vitak struk, izvajane kukove i izbačenu malu okruglu guzu. Sise su bile dve bombe u tesnoj majici.

Duga crna kosa je bila dodatni ukras prelepom mladom licu koje su krasile sitne usne i krupne zelene oči. Sa 32 godine izgledala je kao devojčica.

Dogovorili smo se oko svega, vrlo lako i brzo. Objasnio sam joj kako i šta treba da radi, sve je brzo shvatila. Otišla je presrećna.

Ujutru je došla u dogovoreno vreme. Radili smo svako svoj deo posla i kretali se istovremeno u tesnom kiosku, bilo je neminovno da se sudarimo ili očešemo jedno o drugo.

Mesio sam smesu za pljeskavice, i gledao njene obline.

 

Prste sam ubadao u meso i stezao šake dok sam gledao u njene sise koje su virile sa strane ispod tanke majice na bretele, brus nije imala pa su se bradavice ocrtavale na majici.

Buljio sam u njeno malo, okruglo dupe i želeo da ga mesim kao što sam mesio to meso za pljeskavice.

Primetila je moje poglede i dopalo joj se to, jer kada bi treba da joj prođem iza leđa ona bi malo natrćila dupence, a ja bih je očešao kurcem. Zavodila me je celo vreme, a ja sam se palio.

Sunce je pržilo od ranog jutra, raspaljeni roštilj je samo dogrevao kiosk tako da je bilo vrelo kao u paklu. Bilo je dosta mušterija a mi smo leteli po kiosku da bi sve postigli.

Od jednom mir, nema nikoga. Bacila se na stolicu i uzdahnula uz reči „koliko je vruće dođe mi da se skinem gola“. Stajao sam ispred nje naslonjen na pult kada sam rekao „pa skini se“. Ona se samo nasmejala i rekla „a mušterije“? „Ma kakve mušterije, vidiš da ih nema“ rekao sam.

A ona se nasmejala i rekla „pa hajde prvo ti“. Zatvorio sam šiber jednom rukom i okačio znak „ZATVORENO“.

Otkopčao sam pantalone i samo ih pustio da padnu.

 

Ona je klekla i svukla mi bokserice, njoj pred očima je stajao moj kurac polu podignut.

Uzela ga je u ruke i počela blago da ga masira. Stavila ga je u usta a ja sam se rastopio, pušila mi je dok je rastao u njenim maleckim ustima. Uspravila ga je i lizala mi je jaja dok ga je drkala, a onda bi ga lizala celom dužinom i masirala mi glavić.

Spustio sam se na pod, skidali smo se dok smo klečali na podu. Legao sam preko nje podigao joj noge na ramena i sterao ga do kraja, jebao sam je a ona je bila tesna kao da je bila nevina.

Ljubio sam joj sise i vratić, dok je stenjala i grebala me noktima po ramenima i rukama. Onda smo se namestili kao kučići, ona je klečala naslonjena na stolicu a ja sam klečao iza nje.

Raširio sam joj noge i sterao u picu.

 

Jebali smo se na podu potpuno goli a niko nije mogao da nas vidi, s vremena na vreme neko bi pokucao na šibe i viknuo „ima li koga“? A mi smo se samo malo utišali, dahtali smo tiše ali nismo prestajali da se jebemo.

Bilo je pretoplo, otvorio sam širom vrata na zadnjoj strani kioska i u kisok je počeo da ulazi vazduh koji nam je jako dobro došao u tom trenutku. Nije bilo opasnosti da nas neko vidi jer je odmah ispred vrata bio zid od prodavnice.

Legao sam na leđa sa glavom ispred vrata kioska, a ona je čučnula iznad moga kurca. Namestio sam ga na njenu rupicu a ona se spustila i navukla. Uhvatila se jednom rukom za pult, a drugom za stolicu i navlačila se na moj kurac čučeći.

Ja sam gledao kako mi kurac ulazi duoboko u nju dok ga stežu usne njene tesne pice.

 

Glava joj je štrčala iznad pulta pa sam joj to dao do znanja.

Spustila se na kolena i savila preko mene. Pritisla je svojim grudima moje grudi i zalepila se za mene, a guza je sama išla gore dole.

Grizla mi je rame a ja sam stiskao šakama njeno malecko okruglo dupence. Svo vreme nas je povetarac milovao i malo je hladio naša vrela i znojava tela.

U tom divljem zanosu je svršila na meni dok se divlje nabadala i režala kroz zube.

Svukla se sa kurca i sela mi na kolena, uzela ga je u ruku i drkala dok mi je lizala glavić, viknuo sam „AaAaaAAHHHH“ a ona je stavila glavić u usta i izdrkala mi ga divlje.

Svršavao sam i punio joj usta dok su mi njene male usne stezale glavić.

Obukli smo se i seli na pod pored vrata, palio sam nam po cigaru i rekao „dosta je posla za danas, da odmorimo par minuta i vozim te kući“.

Bilo je jako uzbudljivo jer smo bili maltene na ulici. Nas dvoje još uvek radimo zajedno a posao ide bolje nego ikada.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *