Seks Sa Crnkinjom

3.9
(57)

Rad na crno, pardon, na crnkinji 🙂

 

Kriza me je naterala da odem iz zemlje, drugar koji se bavio adaptacijama je već nekoliko puta išao u Nemačku da radi preko jednog našeg čoveka koji je tamo imao firmu, pa je dovodio naše ljude da rade na crno.

Posao je trebao da traje najviše 3 meseca, bilo mi je teško što ostavljam porodicu ali pomisao na to koliko ću zaraditi mi je davala volju.

Doputovali smo u Keln, na aerodromu nas je sačekao naš čovek i odvezao do malog stana u kome ćemo živeti 3 meseca.

Smestili smo stvari a potom nas je odvezao na gradilište da nas upozna sa poslom.

Sutra ujutru smo bili na gradilištu i počeli da radimo, bilo je tu Bugara, Rumuna, Bosanaca, Srba…

Ja nisam bio majstor pa sam radio klasičnu fizikaliju, radili smo po ceo dan, krili se od inspekcije, i vraćali se u stan umorni i pod stresom.

Nedeljom nismo radili, nedeljom smo išli u nabavku namirnica i malo razgledali grad.

Na ulici sam viđao žene svih rasa, neke su izgledale baš egzotično.

 

seks sa crnkinjomNajviše sam buljio u crnkinje, koje su bila moja opsesija, oduvek sam želeo seks sa crnkinjom.

Pričali smo o tome drugar i ja, bili smo tamo već dva meseca, bez seksa, uveče posle tuširanja ležao sam u krevetu i pričao sa ženom preko vibera, tražio sam od nje da vodimo seksi razgovore posle čega bih ga izdrkao i bilo bi mi malo lakše.

Pošto smo već zaradili lepu svotu novca odlučili smo da se častimo i da odemo u javnu kuću. Bila je nedelja, picnuli smo se kao da idemo na svadbu i otišli smo u najpoznatiju javnu kuću u Kelnu.

Kada smo ušli osećao sam se kao dete u prodavnici slatkiša, izbor je bio velik, moje slatke crnkinje, azijatkinje, južno amerinkanke, crna, braon, bela koža, plavuše crnke, crvenokose, bilo je svih tipova.

Seks sa crnkinjom bi nazad mogao da postane stvarnost, pomislih.

Imala je kratku kovrdžavu kosu, na sebi je imala crveni jako kratak, svileni bade mantil koji je delom skrivao bujne grudi a pokazivao njene čokoladne butine.

 

Sporazumevali smo se rukama, dala mi je znak da pođem za njom, išla je ispred mene ka njenoj sobi a ja sam je uzbuđen pratio i gledao kako njiše predivnom okruglom guzom koja se nazirala ispod seksi bade mantila.

Pokazala mi je rukama da se skinem i sednem u fotelju, što sam i učinio. Dok je svlačila bade mantil osmehivala se jebežljivo a njene krupne smeđe oči su me gledale zavodnički.

Izvela mi je performans od kog mi se brzo digao.

 

Dok sam sedeo u fotelji potpuno go ona je zavodno plesala predamnom i uvijala se kao zmija.

Njene okrugle bujne grudi su bile obnažene trljala ih je dok je pućila usne i naginjala se ka meni, zavodila me je guzom dok ju je trljala o moju facu moj visoko podignuti kurac.

Crvene čipkaste gače su jedva nešto sakrivale, videla se njena obrijana ribica koja je izgledala kao da je naslikao umetnik.

Uhvatila me je za ruku i odvela do kreveta. Legao sam na leđa, stala je iznad mene tako da sam ja gledao u njenu guzu i leđa onda se savila u pozu 69, stavila mi je kondom na glavić a onda gu usnama navukla do kraja, njena guza je bila visoko iznad moje glave.

Uzela ga je u usta i počela da mi puši kao nijedna pre toga, drkala ga je i pušila istovremeno, lizala mi je glavić i sisala ga dok je mešala guzom iznad moje glave.

Ja sam gledao njenu guzu i pičić i poželeo da ih ližem, uhvatio sam je za dupe i spustio niže, namestio sam tako da mogu da ližem i njenu picu i njen čmar.

Lizao sam je sa uživanjem, bilo je to nešto najslađe, gurao sam joj jezik u pičku i lizao čmar dok sam stiskao i masirao njene čvrste čokoladne guzove.

 

Onda je sela na njega i počela da se nabada sporim ritmom dok je mešala zanosnom crnom guzom.

Počela je da ubrzava ritam, njeno telo je bilo nepomično sem guze koja je skakala gore dole, a guzovi su se tresli od brzog ritma.

Ja sam dahtao od uzbuđenja a ona je govorila na nemačkom režeći kroz zube, osećao sam se kao da je samnom porno glumica, nisam ni sanjao da bi seks sa crnkinjom mogao da bude baš ovoliko dobar.

Jebala me divlje i ludački dok je nisam položio na stomak, namestio sam se iznad nje i širio joj guzove da vidim njen tesan čmar, počeo sam da ga ližem i uvlačim prste unutra, dohvatila je neku kremu i dodala mi.

Stavio sam kremu na prste i propisno joj namazao čmar i ceo moj tvrdi kurac.

Gurnuo sam ga odmah celog i počeo da je jebem kao da mi je zadnje u životu

 

Ona je stenjala i režala kroz zube i dalje dovoreći ne razumne Nemačke reči, razumeo sam samo „ ja,ja,ja“.

Ležala je na stomaku blago podignute guze dok je grizla posteljinu i stezala pesnice, ja sam se osećao močno bio sam na vrhu sveta, među oblacima, dok sam jebao čokoladnu lepoticu u tesnu guzu.

Uhvatila me je za ruke i prenela ih na njenu glavu, stegao sam je za kosu, ona je ispuštala glasne uzdahe i stenjala dok sam joj ga nabijao u čmar.

Konačno sam počeo da svršavam, imao sam osečaj da sam izbacivao litre sperme.

Bio sam presrećan, pre svega zato sto sam imao seks sa crnkinjom ali i zato sto sam je jebao u dupe, a moja žena mi to nije davala, tako da sam ispunio dve moje fantazije odjednom. Vredelo je svakog evra i nije mi bilo žao para.

Ostali smo u Kelnu i radili još neke dve nedelje, ja sam još dva puta išao u tu javnu kuću da ispunim još neke moje fantazije i da probam neku azijatkinju.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.9 / 5. Broj glasova: 57

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top