Crnac Me Razvalio Od Kurca

4.1
(153)

Volim nudizam i posećujem nudističke plaže i bazene kada god mogu.

 

Sa drugaricom koja je isto nudista sam otišla u poznati austrijski nudistički kamp Kamp je bio smešten kraj šume pored velikog jezera .

Smestili smo se u bungalov, i nakon tuširanja smo smo bile pored jezera. Uživala sam u suncu i kupanju u toploj jezerskoj vodi. Vozile smo se čamcem, i razgledale ceo dan do uveče. Predložila sam drugarici da prošetamo po mesečini.

Dok smo šetale kraj jezera već se spustila noć nismo ni primetile da je pored nas crnac koji je ležao u ležaljci sa slušalicama u ušima, bio je nepomičan dok je ležao i žmurio.

Crnac se jedva video u mraku ali smo pimetile „golemu alatku“ divile smo se a ja sam se već primila opasno. Otčale smo do bungalova uz glasan smeh.

 

Kasnije sam otišla u saunu, sama. Ušla sam i videla onog crnca da sedi na klupi potpuno go samo sa peškirom oko vrata. Klimnula sam glavom u znak pozdrava i sela preko puta njega. Kradom sam gledala kako mu ona stvar visi sa klupe, i pomislila nedaj bože da me jebe sa tim, a u stvari sam to želela.

Znoj se cedio iz mene bilo je toplo kao u paklu a ja sam gledala kako kapi znoja klize niz njegovo zategnuto mišićavo telo. Nešto mi je rekao na Nemačkom a ja sam mumlala da ga ne razumem i odmahivala glavom. Ustao je i krenuo ka meni ja ja sam blenula u njegov kurac, nisam mogla da skinem pogled. Ustao je i seo pored mene, ja sam ga pogledala u oči i htela sam nešto da kažem ali nisam znala šta.

A onda me nežno uhvatio za ruku i spustio je lagano na njegov kurac.

 

Tek tako. Jedva sam ga obuhvatila koliko je bio debeo. Prepustila sam se situaciji, ma jednom se živi. Bacila sam se na kolena i počela sam da mu pušim, rastao je u mojim rukama i ustima a ja sam to osetila i počela da se vlažim dole. Moja usta su bila jako tesna za njegov ogromni kurac, ali mi je bilo lepo i nisam htela da stanem.

crnacPušila sam mu dugo dok mi kolena nisu utrnula. Ustala sam i sela na njega licem ka njemu. Stajao mu je pravo uz moj stomak skoro do mojih grudi, uzela sam ga u ruku i lagano se navlačila na njega, nisam smela skroz, ja tesna a on debeo, bio je to vrhunski užitak.

Držala sam ga rukom dok sam se nabadala sa velikim uzbuđenjem, a druga ruka mii je bila na njegovoj butini. Ljubio me je po vratu i kružnim pokretima mi mazio grudi. Onda je drugu ruku spustio i mazio mi klitoris nežno onim krupnim prstima. Ludela sam od uzbuđenja.

Bilo je idealno, crnac nije progovarao ni reč jer se ne razumemo, a znao je tačno kako da zadovolji ženu. Sve je radio u pravo vreme. Srce mi je lupalo jako, što zbog uzbuđenja, a što zbog temperature.

Uzeo me je u snažne ruke i spustio na klupu, ležala sam na leđima a on me je uhvatio za noge i raširio ih. Stajao je ispred mene, uhvatio me za butine i privukao sebi, dok me je vukao ka sebi, tako mi je njegov monstruozni crni kurac ulazio u ribicu.

Jecala sam od zadovoljstva, a on me je čvrstim šakama stezao za butine i ulazio u mene.

 

Oduvek sam želela da me jebe crnac ali nisam ni slutila da može da bude ovako dobro. U toj pozi sam svršila dok sam drhtala i jecala. Onda se on spustio na kolena i počeo da me obrađuje jezikom. Imao je ogroman jezik, veći od moje cele pičke.

Ponovo sam ga poželela u meni. Kao da je znao ustao je i podigao me na noge. Uhvatio me od pozadi oko struka i podigao uvis, ja sam instiktivno stavila ruke na zid, savila sam noge u kolenima i stegla ga. Bio je u meni, držo me čvrsto i podizao gore dole dok sam se navlačila na kurčinu osećaj je bio fantastičan. Trajalo je tako neko vreme a onda me je spustio na pod. Ležala sam na stomaku, on mi je raširio noge i zavukao se među moje butine, kleknuo je i seo na svoje savijene noge.

Onda me je uhvatio za butine i navukao na sebe, bio mi je među butinama i prodirao snažno u mene.

 

Bože kako me je zadovoljavao na toliko načina, bila sam ošamućena , i umorna od kurca, vreo vazduh je činio da teže dišem ali nisam želela da prestane. Svaki trenutak sam uživala kao nikada u životu. Okrenuo me je na leđa, dupe mi je bilo u vazduhu u njegovim snažnim šakama, a moje noge oko njega. Ulazio mi je duboko i strugao zidove moje tesne vagine, nisam znala da li da vrištim ili plačem od zadovoljstva.

Svršavala sam kao da me groznica trese, a ne da me jebe crnac, drhtala sam dok su mi se grčili mišići u nogama. Naglo sam pružila noge i vrisnula od uzbuđenja i radosti. Spustio me je a ja sam se pružila po podu i gledala kako sperma leti preko moje glave.

Ustao je i pružio mi ruku, kada sam i ja ustala on me samo nežno ovlaš poljubio u usta i šljepnuo po guzi. A ja sam otišla da se bacim u plićak jezera. Ležala sam u vodi i dugo razmišljala o svemu što se desilo.

Ovaj crnac me je toliko razvalio od kurca da sada konačno znam da je istina ono što se priča za njih.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 153

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

6 thoughts on “Crnac Me Razvalio Od Kurca”

 1. Bader

  Kako bih voleo da moju ženicu dobro izjebe neki crnac.. mislim da bi joj olizao jos toplu pickicu odmah posle kurca…

 2. Bora

  Moja se pali na cigane i to obrezane. Necu da je tucam namerno da se zaželi jebanja i potuca sa nekim ciganinom. Verovatno sa komsijom Idrizom jer vidim da se vec ljube u obraz kad se sretnu, ono kao gde si komšija. Naravno pravicu se da ne znam nista, a ma koliko to zvucalo ludo, voleo bih da je on i oplodi a ja bih se pravio da je moje i ohrabrivao je da rodi. Hvala na razumevamju.

 3. Jebac ciga

  Bora daj tvoju zenu kod mene jacu da je izjebem muski ai mogu da je oplodim iz prve

  1. LUNJAMAZZA

   Zelim da moju oplodiš ako imaš kurcinu

 4. Boško

  Koga pali da drkam na slike njegove žene neka piše da mu otavim mail…

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top