Naš prvi sving 1.deo

4.4
(118)

Moja žena i ja smo bili na odmoru na planini, ali u letnjem periodu, u jednom etno selu.

 

U apartmanu do našeg, sa kojim smo delili dvorište, je bio bračni par, Aca i Marija. Družili smo se sa njima često tih dana. Bilo je veče, sedeli smo u bašti kafane odmah preko puta apartmana. Zapili smo se, umor nas je savladavao. Moja žena i Marija su otišle da spavaju, Aca i ja smo ostali još malo.

Posle još jednog pića nisam više mogao da držim otvorene oči, pa sam i ja krenuo na spavanje. On je hteo još da ostane, pa sam ga ostavio. Usput sam razmišljao o Mariji na koju sam se ložio, pa sam rešio da kresnem ženu da se smirim.

Međutim onako pijan ušao sam greškom u njihov apartman. Nisam palio svetlo, svukao sam se čim sam ušao i u mraku se zavukao u krevet.

Kresnuo sam Mariju u mrklom mraku bez reči, a mislio sam da krešem svoju ženu.

 

Ujutru smo se probudili nekako u istom trenutku, i šokirali smo se kada smo shvatili da smo se kresnuli.

Poludela je, uplašila se, pitala gde je Aca, ja nisam znao šta da kažem. Pogledala je kroz prozor i videla ga da spava na kafanskom stolu u bašti preko puta. Prišla mi je, uhvatila me za ruke i rekla, „neka to bude naša tajna“. Složio sam se šta drugo, obukao sam se na brzinu i otišao u moj apartman. Moja žena je još uvek spavala. Istuširao sam se i skuvao kafu, pa probudio ženu.

Tog istog dana u predvečerje, pekli smo roštilj u njihovom delu dvorišta. Meso je bilo skoro pečeno pa je moja žena otišla u kuhinju da napravi salatu, posle svega minut Aca je otišao u wc.

Marija je ustala i rekla „Idem ja po tanjire“. Vratila se bez tanjira, i uzbuđeno mi rekla, „oni se jebu, Aca jebe tvoju ženu“. Besno sam poleteo, a Marija me zgrabila za ruku i rekla „stani, ne diži frku, nego hajde da im se pridružimo. Biće zabavno“. Razmislio sam trenutak i rekao „hajmo“.

Dok smo stigli do kuhinje, već smo bili goli. Moja žena se savila preko stola sa zadignutom suknjicom a Aca joj je zavlačio kitu odpozadi. Kada su nas videli samo su se ukopali, bili su šokirani jer smo ih uhvatili, ali su bili zbunjeni zbog toga što smo mi goli.

Niko nije ništa progovarao, samo smo prišli svako svom paru. Poljubio sam moju ženu, a Marija Acu.

Potom je Marija prišla mojoj ženi i poljubila i nju. Stavila je ruke na sise moje žene i lagano je gurnula unazad ka Aci.

Aca je gledao zbunjeno, a Marija mu je rekla, „jebi je dragi, onako kao što jebeš mene“.

 

svingerski seksPovukla je moju ženu za ramena i savila je. Isto tako se Marija naguzila, licem u lice sa mojom ženom. Ja sam stao iza Marije i nabio joj već dignuti kurac u pičkicu. Marija i moja žena su držale jedna drugu za nadlaktice, dok sam ja guzio Mariju, a Aca moju ženu. Gledali smo se u oči dok smo jedno drugom jebali ženu. Bio sam jako uzbuđen zbog toga, verujem da smo svi to isto osećali. Uživao sam da slušam kako mi žena stenje dok joj Aca nabija kurčinu.

Gledao sam kako se moja žena i Marija ljube i miluju jedna drugu dok im se ruke prepliću kao zmije.

Onda su se razdvojile, presavile su se obe preko stola jedna do druge, a mi smo stali iza njih i nabili im kurčeve u isto vreme. Jebali smo se divlje svi zajedno, zanosno i vatreno, a četiri napaljena glasa su dahtala duboko i zanosno, praveći predivnu buku.

S vremena na vreme bi promenili partnere, pa smo jebali svako svoju ženu. Pa bi smo se opet zamenili, i tako dok nismo svi lepo svršili, one po nama a mi na pod. Marija je zagrlila svog muža i rekla, „šta mislite da ovo nastavimo u sobi, posle tuširanja“ ?

Svi smo se složili, i otišli svako u svoje kupatilo.

A šta je dalje bilo, videćete u drugom delu ove svingerske priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 118

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

12 thoughts on “Naš prvi sving 1.deo”

 1. Odavno želim da mi neko kreše ženu. Moraće taj tip da je osvaja, ja bih ga savetovao na koji način to da učini. Pristajem i na ovaj vid druženja tj. razmenu. Preko pet banki smo.

  1. Lunjamazza

   Ja ću da ti krešem ženu!!! Naravno ovim putem zelim da vam porucim svi koji bi zeleli da mi jebu zenu i drkaju na njene slike neka se jave na : lumazinjom@gmail.com

 2. Dada

  Ko god je zainteresovan da drka na fotke moje zene javi se

  1. Lunjamazza

   Ja sam zainteresovan veoma! Ozenje sam

  2. Lunjamazza

   Posalji mi broj whatts app. Ja cu drkati i snimiti

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top