Naš Prvi Sving 2.deo

4.5
(82)

Nakon divljeg seksa u kuhinji i kratkog tuširanja, vratili smo se kod Ace i Marije.

 

Išli smo kroz dvorište, ogrnuti samo bade mantilima. Našli smo ih gole u spavaćoj sobi na krevetu kako se ljube i maze. Aca je uzeo moju ženu za ruku i spustio je na krevet pored Marije. Marija je odmah preuzela inicijativu, i okrenula se ka mojoj ženi. Ležale su na boku i ljubile su se dok su mazile jedna drugu svugde po telu.

Legao sam na bok iza Marije, a Aca iza moje žene. Jebali smo ih tako dok su njihova tela bila pripijena, kao i njihove usne. Dok sam ga ubacivao kurac Mariji, jedna ruka mi je bila ispod glave a druga na Marijinom dupencetu. Zahvaljujući udobnosti i komfornosti kreveta, bilo je lepše i uzbudljivije nego u kuhinji.

svingeri - pusenjeOkrenuo sam se na leđa a Marija se namestila preko mene u pozu 69. Kako ga je Marija pušila profesionalno, bila je to umetnost. Uzimala ga je u usta lagano ali do pola, ostatak je masirala šakom. Sisala mi je glavić i mazila jaja a ja sam ludeo od uzbuđenja. Lizao sam je sa neviđenim užitkom, ubadao sam jezik u njenu picu i gutao tečnost koja mi se skupljala u ustima.

Lizao sam je celu dok je uzdisala onako napaljena.

 

Bacio sam pogled prema ženi i Aci, jecala je ispod njega dok je jebao sa njenim sisama u ustima. Marija se namestila na leđa suprotno od moje žene, glava uz glavu. Ja sam joj podigao noge na ramena i gurnuo ga u nju žestoko. Okrenule su glavu jedna ka drugoj i lizale su jedna drugoj jezik, a mene je to samo još više palilo, pa sam je jebao sve žešće.

A onda smo napravili vozić. Aca je legao na leđa a moja žena mu je pušila nagužena, marija se naguzila iza moje žene i gurala joj prste u pičku, i lizala čmar, dok sam ja jebao Mariju otpozadi. Bio je to fenomenalan prizor. To što je Marija mojoj ženi lizala čmar me jako uzbudilo, pa sam gurnuo Mariji prst u guzu. Dopalo joj se to, pa ga je izvukla iz pičke i namestila na čmar, a ja sam ga samo gurnuo unutra.

Ispustila je dubok uzdah i počela da meša i da se sama nabada. Ubrzavala je ritam i nabijala se tako da je ulazio ceo do kraja. Bio sam gotov, svršio sam joj u dupe do poslednje kapi. Ostavio sam ih da uživaju a ja sam otišao do kupatila da ga operem. Ispušio sam jednu cigaretu i popio čašu hladnog piva da se osvežim.

Ponovo sam bio spreman i vratio sam se u sobu.

 

Marija se nabadala Aci na kurac, a moja žena je mešala na Acinoj faci. Kada sam ja ušao ustala je i gurnula me na fotelju. Bacila se na kolena i počela je da mi puši kao nikada ranije. Vrlo brzo je ponovo bio čvrst i spreman za akciju. Ustala je okrenula mi leđa i navukla se na kurac. Nabadala se divlje i žestoko dok je stenjala i uzdisala dubokim glasom.

Moje ruke su šarale po njenim bokovima dok sam gledao Mariju i Acu. Ležali su na bokovima okrenuti lice u lice, ona je prebacila nogu preko njega a on joj ga je uterivao i mazio njenu guzu. Palilo me to, a moja žena je povećavala uzbuđenje, jer dok se nabadala na moj kurac, sve vreme me je držala jednom rukom za jaja.

U jednom trenutku mi je pustila jaja, naslonila je leđa na moje grudi, uhvatila se za stranice od fotelje i naglo ubrzala ritam. Svršavala je uz glasne jecaje a i ja sa njom, zario sam joj zube u rame dok smo zajedno svršavali. Nakon kraće pauze smo uzeli u ruke naše bade mantile i otišli onako goli kroz dvorište u naš apartman. Ostavili smo ih bez reči, a oni su nastavili istim žarom i nisu ni primetili da smo otišli.

Naravno ostali smo u kontaktu, i dalje se družimo i zajedno posećujemo svingerske klubove.

Erotske Priče iz Ženskog Uma vam donosi novu seksi priču: "Moja Žena Je Kurva"

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 82

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top