Nakon divljeg seksa u kuhinji i kratkog tuširanja, vratili smo se kod Ace i Marije.

 

Išli smo kroz dvorište, ogrnuti samo bade mantilima. Našli smo ih gole u spavaćoj sobi na krevetu kako se ljube i maze. Aca je uzeo moju ženu za ruku i spustio je na krevet pored Marije. Marija je odmah preuzela inicijativu, i okrenula se ka mojoj ženi. Ležale su na boku i ljubile su se dok su mazile jedna drugu svugde po telu.

Legao sam na bok iza Marije, a Aca iza moje žene. Jebali smo ih tako dok su njihova tela bila pripijena, kao i njihove usne. Dok sam ga ubacivao kurac Mariji, jedna ruka mi je bila ispod glave a druga na Marijinom dupencetu. Zahvaljujući udobnosti i komfornosti kreveta, bilo je lepše i uzbudljivije nego u kuhinji.

svingeri - pusenjeOkrenuo sam se na leđa a Marija se namestila preko mene u pozu 69. Kako ga je Marija pušila profesionalno, bila je to umetnost. Uzimala ga je u usta lagano ali do pola, ostatak je masirala šakom. Sisala mi je glavić i mazila jaja a ja sam ludeo od uzbuđenja. Lizao sam je sa neviđenim užitkom, ubadao sam jezik u njenu picu i gutao tečnost koja mi se skupljala u ustima.

Lizao sam je celu dok je uzdisala onako napaljena.

 

Bacio sam pogled prema ženi i Aci, jecala je ispod njega dok je jebao sa njenim sisama u ustima. Marija se namestila na leđa suprotno od moje žene, glava uz glavu. Ja sam joj podigao noge na ramena i gurnuo ga u nju žestoko. Okrenule su glavu jedna ka drugoj i lizale su jedna drugoj jezik, a mene je to samo još više palilo, pa sam je jebao sve žešće.

A onda smo napravili vozić. Aca je legao na leđa a moja žena mu je pušila nagužena, marija se naguzila iza moje žene i gurala joj prste u pičku, i lizala čmar, dok sam ja jebao Mariju otpozadi. Bio je to fenomenalan prizor. To što je Marija mojoj ženi lizala čmar me jako uzbudilo, pa sam gurnuo Mariji prst u guzu. Dopalo joj se to, pa ga je izvukla iz pičke i namestila na čmar, a ja sam ga samo gurnuo unutra.

Ispustila je dubok uzdah i počela da meša i da se sama nabada. Ubrzavala je ritam i nabijala se tako da je ulazio ceo do kraja. Bio sam gotov, svršio sam joj u dupe do poslednje kapi. Ostavio sam ih da uživaju a ja sam otišao do kupatila da ga operem. Ispušio sam jednu cigaretu i popio čašu hladnog piva da se osvežim.

Ponovo sam bio spreman i vratio sam se u sobu.

 

Marija se nabadala Aci na kurac, a moja žena je mešala na Acinoj faci. Kada sam ja ušao ustala je i gurnula me na fotelju. Bacila se na kolena i počela je da mi puši kao nikada ranije. Vrlo brzo je ponovo bio čvrst i spreman za akciju. Ustala je okrenula mi leđa i navukla se na kurac. Nabadala se divlje i žestoko dok je stenjala i uzdisala dubokim glasom.

Moje ruke su šarale po njenim bokovima dok sam gledao Mariju i Acu. Ležali su na bokovima okrenuti lice u lice, ona je prebacila nogu preko njega a on joj ga je uterivao i mazio njenu guzu. Palilo me to, a moja žena je povećavala uzbuđenje, jer dok se nabadala na moj kurac, sve vreme me je držala jednom rukom za jaja.

U jednom trenutku mi je pustila jaja, naslonila je leđa na moje grudi, uhvatila se za stranice od fotelje i naglo ubrzala ritam. Svršavala je uz glasne jecaje a i ja sa njom, zario sam joj zube u rame dok smo zajedno svršavali. Nakon kraće pauze smo uzeli u ruke naše bade mantile i otišli onako goli kroz dvorište u naš apartman. Ostavili smo ih bez reči, a oni su nastavili istim žarom i nisu ni primetili da smo otišli.

Naravno ostali smo u kontaktu, i dalje se družimo i zajedno posećujemo svingerske klubove.

Erotske Priče iz Ženskog Uma vam donosi novu seksi priču: "Moja Žena Je Kurva"

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *