Kako Sam Postala Biseksualka

4.5
(79)

Mara i ja smo studirlae zajedno, i plaćale smo stan po pola.

 

Često smo hodale po stanu golišave, samo u gaćicama i brusu. Bile smo same ženske u stanu i to nam je bilo u redu. Kroz providne gaćice sam često mogla da vidim njen žbun. Ja to nisam volela, ja sam uvek bila obrijana i nisam imala ni dlačice.

Jedno jutro dok se tuširala, ušla sam u wc da piškim. Sela sam na šolju i raširila noge, topao mlaz je izlazio iz moje pičke a Mara je gledala u nju.

„Kako imaš lepu pičku“ rekla je.

Pogledala sam je i pitala „kako to lepu“?

Na šta je ona odgovorila „pa tako lepu, obrijanu“.

Nasmejala sam se i rekla joj „pa obrij se, biće i tvoja lepa“.

Rekla mi je „plašim se da se ne povredim, ok ispod pazuha i noge ali dole me je strah“, i pitala me dali bih joj ja to uradila?

Rekla sam „naravno srce, hajde sad dok su ti dlačice vlažne“.

Obrisalala sam se i ustala sa šolje. Vadila sam iz ogledala pribor, kada sam slučajno u ogledalu videla da ona piški u kadi, dok joj je tuš uperen direktno u pičkicu.

Prišla sam i sela na ivicu kade, i rekla „hajde ispiški se treba da te sredim“.

 

biseksualkaNasmejala se glasno, i isprala je tušem. Posekla sam makazama dlačice a onda uzela penu za intimno brijanje, i lagano nežnim kružnim pokretima je utrljavala na njenu pičkicu, ložila sam je malo iz zezanja, a ona je prihvatila igru. Izustila je dugo i tiho „uuuh, mmmm“ i zamešala kukovima.

Namejale smo se obe glasno. Brzo je bilo gotovo, bila je glatka kao devojčica. Htela je da odradim sve do kraja, rekla mi je „hajde sada je operi lepo, hoću kompletnu uslugu“. Isprala sam je tušem i opet laganim pokretima je trljala po pički intimnim sapunom. Počela je da se uvija i da ispušta iste one zvuke, mada se ovaj put nije folirala, bilo mi je zabavno sve to.

A onda me pozvala da uđem u kadu da se i ja istuširam. Ne znam kako ali sam se od jednom napalila. Nikada me devojke nisu zanimale, ali sada kao da je uticala neka magija na mene. Skinula sam brus i gaćice i pridružila joj se.

Tuširala me je a ja sam se držala za njena ramena. Okačila je tuš na držač iznad naših glava, voda je prskala po nama a ona me je privukla sebi, stegla oko struka i poljubila.

Stavila mi je jezik u usta, i dok je njen jezik jurio moj po ustima, ona je spustila ruku na moju pičku i počela da je nežno mazi.

 

Onda je krenula ustima na dole, preko mojih grudi do stomaka.

Klekla je i rekla „sada ću ja da operem tvoju pičkicu kao što si ti moju“. Trljala me je intimnim sapunom a ja sam osećala zadovoljstvo i počela da se uvijam lagano. Isprala mi je pičkicu laganim mlazom a onda je na tušu podesila uži i jači mlaz.

Stavila mi je tuš među butine i uperila je mlaz u moj ulaz, lizala me je svo vreme, moj klitoris je uživao u dodiru njenog jezika, a ja sam se topila od miline. Stavila sam joj jednu nogu na rame i naslonila sam se na zid, a ona je lizala ulaz u moju pičku i prstom mi prelazila preko klitorisa. Otišle smo u dnevni boravak onako mokre. Ja sam se bacila na trosed, a ona preko mene. .

lezbejkeOtišle smo u dnevni boravak onako mokre. Ja sam se bacila na trosed, a ona preko mene. .

Mazile smo se i ljubile svaki deo tela jedna drugoj trljale smo naše pičkice jednu o drugu u raznim pozama. Trajalo je dugo i bilo je savršeno. Stavila mi je glavu među noge i njen jezik je sa velikim uzbuđenjem milovao moju napaljenu mačkicu. Svo vreme sam i ja nju zadovoljavala.

Trljala sam joj čmar jednim prstom a prstom druge ruke sam joj trljala pičkicu, dok je moj jezik lizao ulaz u njenu tesnu pičku. Jecale smo i uvijale se, kao dve zmije.

Podigla sam dupe visoko i naslonila ga na naslon troseda, a noge sam pružila uz zid pravo, oslanjajuči se samo na leđa. Ona je je klekla iznad moje glave raširenih nogu.

Nagla se napred i liznula mi picu a potom mi je raširila noge.

 

Stavila mi je dva prsta u tesni pičorak i jebala me prstima žestoko. Onda je u jednom trenutku gurnula prst svoje druge ruke u moju guzu, i trljala svojom napaljenom pčkicom moju facu.

Kako me je palio prst u guzi, bilo je to jako lep osećaj, prsti u pici i prst u guzi, mešali su se blagi skoro neosetni bol i veliki užitak istovremeno. Poželela sam da posisam taj prstić iz moje guze.

Uradila sam i ja njoj to isto, gurnula sam joj dva prsta u pičku i polizala joj slatki čmar. A onda sam je bocnula prstom u dupence. Jedna drugu smo divlje jebale prstima, i lizale.

Prebacile smo se ponovo u pozu 69 a ja sam bila gore. Prsti i jezici su nastavili da rade sve isto.

Obe smo drhtale, naša tela su se tresla a kukovi su pravili kratke trzaje, dahtale smo kao životinje dok smo svršavale. Otvorila je širom usta i obuhvatila celu moju picu a njen jezik je bio u meni, svršavala sam na njenim ustima a moji sokovi su se cedili preko njenog jezika u njena usta. A svo to vreme, užitak je povećavao prst u mojoj guzi. Na kraju sam legla preko nje i spustila glavu na njene grudi i poljubila ih.

Ostale smo tako jako dugo.

Ovo je bilo fenomenalno iskustvo, i sada sam zvanično biseksualka!!!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 79

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top