Odradila Sam Ga U Autobusu Na Sprat

4.3
(75)

Putovala sam autobusom iz Pariza za Beograd.

 

Bio je to autobus na sprat, sa malo putnika, takoreći prazan. Autobus je imao kabinu za pušače što mi je mnogo značilo. Nakon nekog vremena otišla sam u kabinu da zapalim cigaru, nisam povukla ni tri dima kada je ušao on.

Krupan i markantan muškarac, guste crne kose, rekao je „dobro veče i seo preko puta mene“. Zapalio je cigaru i bacio pogled kroz prozor. Veče se spuštalo lagano a ja sam uživala u pogledu. Zurili smo kroz prozor i pušili,

A u stvari smo gledali u staklu naše odraze, on moj a ja njegov. Imao je lepe crte lica i jako me je privukao. U jednom trenutku me je ponudio kafom a ja sam prihvatila. Doneo je kafu a mi smo zapalili još po jednu cigaretu i započeli da ćaskamo.

Ali i drugi su hteli da puše pa smo morali da izađemo. Pozvao me kod njega kako bismo nastavili. Imao je zanimljive teme i bio je duhovit. Dugo smo ćaskali do kasno u noć. Svetla su bila pogašena i svi su spavali, šaputali smo pa su se naša dahtanja jasnije čula i palila vatru.

Blago je flertovao samnom a ja sam se primala kao klinka, iako sam bila žena u 40-im godinama.

 

Poželela sam ga. Davala sam mu do znanja tako što bih spustila ruku na njegovu butinu kada god bih se nasmejala. Opet se našalio i kada sam počela da se smejem opet sam spustila ruku na njegovu butinu, blizu njegovog kurca. A onda je i on spustio ruku na moju butinu i nije je sklanjao. Milovao mi je butinu i lagano zavukao ruku ispod moje suknje. Osetila sam prste na mojoj ribici i počela sam da se vlažim.

Predložila sam mu da odemo na zadnje sedište, a on me je uhvatio za ruku i poveo. Seli smo u ćošak do prozora. Ja sam samo svukla već mokre gaćice ispod suknje a on je skinuo trenerku preko patika a zatim i tesne gaće. Imao je tako lep kurac, ne mnogo dugačak ali debeo, veliki glavić je bio neopisivo lep ukras na tom kurcu.

Uzela sam ga u ruke i mazila ga lagano uživajaći u osećaju dok je rastao u mojim rukama.

 

Kada je postao dovoljno tvrd popela sam se na njega, spuštala sam se lagano, a on je ulazio u mene i cepao mi pičkicu svojom debljinom. Navlačila sam se lagano i mešala na njegovim jajima a on mi je zavukao ruke ispod bluze i mazio moje nabrekle sise. Toliko čvrsto sam stezala sedište ispred nas da sam pomislila da ću da ga pokidam.

Uživala sam na njegovom kurcu, a uživao je i on jer je podizao dupe i nabadao odozdo. Njegove ruke su počele nemirno da šaraju svugde po mom telu. Postajala sam sve uzbuđenija, nisam verovala koliko mi je lepo. Disala sam duboko i suzdržavala sam se od dahtanja, a htela sam da pustim glas.

A on je samo tiho šaputao „kako si dobra“ i „mmmm mačkice kako imaš dobru pičkicu“. Disao je i on duboko ali meni za vrat, a ja sam se sva ježila. Tako sam i svršila po njemu, vrištala sam u sebi i drhtala od zadovoljstva.

A onda sam ustala i otišla na drugi kraj sedišta. Klečala sam na sedištu a on mi je prišao od pozadi.

Stegao me čvrsto za guzu i gricnuo je. Trznula sam se i počela da mešam guzom i da ga izazivam.

Stavio mi ga je lagano i jebao me u početku sporije, pa sve brže i brže.

 

seks u autobusu Postepeno je ubrzavao ritam a ja sam grčila pičkicu i bilo je fantastično. Bila sam vrela a hladno staklo na koje sam naslonila glavu, je hladilo moj obraz i prijalo mi je. Jedna ruka mu je bila na mom kuku, a drugom je stezao moj guz i gurao mi palac u mali tesni čmar. Osećaj je bio fenomenalan.

Dok me jebao tako silno, ponovo me je doveo do ludila. Svršavala sam ponovo i htela da zaplačem od uzbuđenja i sreće. A on ga je izvukao i istresao na pod. Obrisali smo se vlažnim maramicama i vratili na njegovo sedište. Zaspali smo zagrljeni i tako dočekali jutro. Bilo mi je ovo najbolje putovanje koje sam ikada imala.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 75

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top