Kurcolomka Sonja – Majka Najboljeg Ortaka

3
(277)

Mama Mog Drugara

Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu života pribila me je uz sebe kurčevita vrteška potrebe i razuma u silikonskim dolinama keve mog ortaka.

Sonja je imala četiri banke, bez bora i suvišnih pitanja. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. A, da Sonja voli moje tekućine saznaću na koncertu benda Depeche Mode.

Te večeri Sonja je u Begoradskoj areni došla u beli sako, ispod koga je kasnije ispostaviće se bila samo satenska majica (ako je verovati mojim prstima). ….U masi klinki isticale su se samo Sonjini jaki kukovi i po prvi put u životu zamišljao sam sva moguća finala na njoj, ali i u njoj……

Napravio sam prvi korak!

Prešao sam joj levom iz viskija preko vrata, a drugom rukom sam joj se pribio s leđa. Pošao do toaleta i dodirnuvši joj ruku dao znak da krene za mnom.

Bila je besna kada je ušla za mnom u toalet, gledao sam kako joj se drudi i vrat grče i dižu gore dok je su meni dizao onaj mali dole.

Pitao sam je zašto je pošla sa mnom, a ona me je samo pogledom vratila na moju maločas zamišljenu situaciju kako je vučem za kosu i spuštam na kolena…

Nije previše pričala, govorila je pogledom…pogledom pohotne, povređene žene koja želi da bude pojebana večeras i to odmah….

Nisam imao dileme, video sam to u njenim očima i zaboravio sam u trenutku i na dugogodišnje druženje sa njenim sinom Markom, i silne palačinke koje nam je donosila dok smo obojica učili i vežbali zadatke u kući…u kući nje i njenog muža….

Dugme na sakou bilo je poslušno, brzo je otkinuto zbima dok sam rukom pocepao pantalone koje sam znao da joj je kupio njen bogati muž koji u ovom trenutku ko zna kako dolazi do novca….

Ipak sam se ja spustio na kolena, nisam nju povukao dole, i krenuo da ližem butine. Stiskao sise, a moja napaljenja kučkica Sonja, moja matorka, keva najboljeg ortaka već je počela da se gubi osetivši moj jezik na svojim usminama i klitorisu….Vlažna je bila i to baš, a kolene su počele da klecaju te sam znao da je verovatno blizu, ali je ona sama zaustavila, stala i odmakla me…

Okrenula mi je svoju guzu, pogledala kurvinski i izgovorila „Oceni me, ljubi me u leđa a sa pičkicom ćeš znati već šta da radiš“. Kao da je izgovorila najlepši stih mog omiljenog benda koji je u tom trenutku razvaljivao Arenu. Nabio sam se jako i rešio da razvalim ja moju Sonju, moju pohotnu kurcolomku koja ko zna zašto se odlučila na ovo ali me i ne interesuje.

Povukao sam je za dugu kosu, nabijao se jako i gurao prst po prst u njena usta sve do trenutku kada je sama ugurala sve moje prste u usta i sisala jako celu šaku uz osećaj da je jebu dva kurca verovatno.

Nisam odustao ni od moje prvobitne zamisli da Sonju, pravnicu, majku najboljeg drugara spustim na kolena i jebem prvo u procep njenih sisa, a kasnije i gušim kurcem. Glavić je uspeo da zajhvati i njene usne, a meni bogami nije trebalo mnogo a da ne razmažem speru Sonji na lice dok ga pohotno ali polako lizucka…

Da, imali smo i naredna jebanja….Svaki naredni je bio sve inspirativniji, možda najdraži je onaj u liftu u Osnovnom sudu gde radi…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3 / 5. Broj glasova: 277

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top