Jebala Sam Drugaricu I Njenog Brata Prvi Deo

4.2
(39)

18 Rodjendan

 

Bile smo nerazdvojne drugarice i vršnjakinje, pored toga i komšinice. Maja je imala 3 godine starijeg brata koji je odlično izgledao, ali ja ga tada nisam zanimala.

Morali smo da se preslimo u Niš jer je moj otac, oficir u vojsi dobio premeštaj tamo, tako da se Maja i ja nismo viđale godinama. Ali smo bile u kontaktu preko telefona, vibera, interneta...

Pozvala me na svoj 18-ti rođendan, koji je bio 3 meseca pre mog. Bila sam srećna što ćemo se opet videti. O njenom bratu nisam ni razmišljala. Dogovor je bio da posle žurke prespavam kod nje.

Roditelji su joj zakupili prostor u jednom kafiću gde je pozvala celo društvo. Bio je tu i njen brat koji je sada imao 21 godinu i izgledao je još bolje.

 

Bio je lepo razvijen sportski tip, sa širokim ramenima koja su me privlačila kod muškaraca.

 

To veče sam ga zanimala, dok smo ćaskali uz piće počeo je da mi se nabacuje, a ja nisam više bila klinka. Imala sam lepo razvijene grudi i zadnjicu. Žurka je trajala do kasno u noć i bilo je prelepo.

Njen brat nas je vozio njihovoj kući, ja sam sedela pozadi, bila sam mrtva pijana ali sa primetila da me gleda u retrovizoru. Stigli smo kući a Maja i ja smo pijane otišle odmah da spavamo.

Nakon što pročitate ovu erotsku ispovest, obavezno posetite sledeći članak: "Moja Pijana Devojka"

 

seks sa drugaricomSkinule smo se u gaćice i brushalter i bacile u njen krevet. Nismo ni svetlo ugasile. Morale smo zajedno da spavamo jer nisu imali prazan krevet za mene.

Kako smo legle, tako smo zaspale od umora. Ne znam koliko je prošlo, probuio me me predivan osećaj među nogama. Otvorila sam oči a ona me je lizala dole. Svukla mi je gaćice a da nisam ni primetila. Šokirala sam se, nije primetila da sam budna pa je nastavila.

Prvi put mi je to radila ženska osoba i bilo je prelepo. Nisam želela da prestane i želela sam da se priključim u i sarađujem.

 

Spustila sam ruke na njenu glavu i milovala sam je po kosi dok sam tiho dahtala.

 

Primetila je da sam budna, podigla je glavu i nasmejala se. Podigla se i poljubila me u usta jezikom, ljubile smo se tako dok me je mazila po pici. Bila sam mlitava i ošamućena ali već uveliko vlažna.

Primetila sam da su vrata blago odškrinuta i da neko viri. Znala sam da je to njen brat a to me je samo još više palilo. Preuzela sam komandu i šapnula joj da legne na leđa.

Spustila sam glavu i počela da je ližem nežno i glatko. Jezik mi je šarao po njenoj ribici dok sam joj ubacivala prstić. Uvijala se lagano i gurala mi je prste u kosu.

Legle smo na bokove okrenute jedna ka drugoj, podigla mi je nogu i zavukla svoju nogu među moje butine, trljale smo naše pičkice jednu o drugu dok smo se nežno ljubile. Njen klitoris se dodirivao sa mojim, bilo je fantastično. Ja bih isplazila jezik a ona bi mi ga sisala kao bombonu.

Nisam ni slutila da bi sa devojkom moglo ovako da mi bude, ma nikad mi nije ni palo na pamet da imam seks sa devojkom. Uvijale smo se po krevetu i lizale po celom telu u raznim pozama. Mazile smo grudi jedna drugoj i lizale bradavice, guzu, sve, sve...

Ležala sam na leđima a ona mi je lizala guzu i gurala mi prst u ribicu.

 

Rekla sam“šteta što nemaš kurac“.

 

Nasmejala se i rekla da ima, izvukla je iz fioke crni veštački gumeni penis. Bio je ogroman.

Mahala je sa njim i pitala me gde ga želim. Rekla sam u ribicu. Gurnula ga je sebi u usta dva, tri puta, kao da puši a onda meni u usta, pa na kraju u moju ribicu. Liizala me je i gurala mi ga dok sam uzdisala od zadovoljstva.

Svršila sam tiho a želela sam da vrištim od uzbuđenja, osećaj je bio fenomenalan. Stavila mi je onaj kurac u ruku i legla na leđa. Sada sam ja nju zadovoljavala veštačkim đokom dok sam joj lizala klitoris.

Uvijala se pohotno i dahtala a ja sam proveravala dali je njen brat još tu, bio je, svo vreme je gledao. Legla sam preko nje u pozu 69, ona me je obrađivala jezikom dok sam ja nju velikim crnim. Njen klitoris se povukao, nije ga bilo. Ubrzala sam ritam ubacivanja velikog crnog kurca u nju i prstima trljala mesto gde je virio klitoris do malo pre.

Svršila je uz veliki osmeh na licu a suzdržavala se da ne vrisne. Posle svega smo se izljubile i zagrljene spustile glavu na jastuk. Ona je zaspala a ja sam razmišljala kako da ću da odradim njenog brata.

A to ćete pročitati u drugom delu ove erotske priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 39

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top