Veliki kurac za veliko uzbudjenje

 

Maja je brzo zaspala u mom zagrljaju a vrlo brzo i ja.  Spavala sam kao beba. Ujutru su me probudili zraci sunca na licu. Okrenula sam se da proverim dali još uvek spava, spavala je čvrstim snom. Ustala sam i navukla draperije da se Maja ne probudi.

Izvukla sam Majin šorc i majicu iz ormana i obukla se. Krenula sam u kupatilo, ali sam onako mamurna promašila i uletela u sobu Majinog brata. Ležao je go i spavao je još uvek. Gledala sam nemo u najveći penis koji sam ikad videla. Ležao je savijen na njegovoj butini.

seks sa bratom drugariceMorala sam da ga imam. Rešila sam da to bude sada, prišla sam i klekla uz krevet. Uzela sam ga rukama i ispravila, tek tada sam shvatila da je još veći i pitala se koliki je kada ima erekciju. Saznala sam brzo, stavila sam ga u usta i pušila ga sa velikim oduševljenjem, znala sam da se neće buniti kada se probudi.

Osetila sam kako mu kurac raste u mojim ustima. Vrlo brzo je dostigao punu veličinu, izvadila sam ga iz usta da pogledam koliki je i nisam mogla da verujem. Bio je ogroman a debeo kao zglob moje ruke.

 

Nisam ni primetila da se probudio i smešio dok sam mu pušila.

 

Rekao je : “dobro jutro lepotice” i pomazio me po kosi. Uzvratila sam mu dobro jutro sa osmehom i nastavila da mu pušim dok sam ga gledala u oči. Pozvao me u krevet, legla sam a on je krenuo glavom dole.  Zaustavila sam ga i rekla “dosta mi je bilo lizanja, hoću da me jebeš”.

Rekao je ok lutko i raširio mi noge, legao je preko mene i stavio mi ga, jauknula sam nisam mogla da se suzdržim. Ulazio je u mene sporo i pažljivo jer je osetio koliko sam tesna. Ja nisam mogla da se obuzdam, dahtala sam duboko i stezala njegova ramena.

Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stezala jako. Ljubio me je po vratu a njegov topao dah je učinio da se sva naježim. Dok je ulazio u mene već malo brže osetila sam kao da ću već da svršim i rekla mu da ubrza. Poslušao me je i ubacivao ga je neverovatnom brzinom kao da je mašina.

Svršavala sam kao nikada pre, nisam mogla da se suzdržim i viknula sam od zadovoljstva.

 

Uplašila sam se da nas neko nije čuo, i htela sam da ustanem. Rekao je da se ne plašim i da su roditelji na poslu. Rekla sam da nas je možda čula Maja. Nasmejao se i rekao: “Ma kakva Maja ona spava kao top”, i dodao: “ja nisam svršio, hoću i ja da svršim”.

Naguzila sam se a on je klekao iza mene i počeo glavićem da mi mazi guzu, udarao je onim velikim čudovištem po mojim guzovima kao da ih šamara, a onda ga gurnuo jako. Ponovo sam jauknula. Držao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, ja sam se toliko prepustila užitku, da sam dahtala i stenjala bez straha da će Maja da nas čuje, pa šta i da čuje.

Uspravila sam leđa a on me ščepao za grudi, stezao ih je nežno a ja sam jecala kao dete. U jednom trenutku su se otvorila vrata i Maja je stajala i gledala nas zabezeknuto. U jednom trenutku se naglo trgla i zatvorila vrata od sobe. Mi smo se samo nasmejali i nastavili. Legao je na leđa i rekao “penji se”.

 

Uzjahala sam ga, bio je u meni duboko, dahtala sam i stenjala slobodnije i glasnije.

 

Sedela sam na njemu i mešala, nabadala sam se i stiskala njegov tvrd stomak. Nagla sam se napred da dohvatim njegove dlakave grudi, mazila sam ih i stezala, bile su čvrste kao kamen. Svršila sam ponovo, ovaj put je bilo još bolje.

Sve se cedilo niz njegov ogromni kurac, dok sam ja vikala. Bio je i on blizu svršavanja. Uzela sam kurac u usta, lizala sam svoje sokove sa njega i pušila ga kao da mi je život u pitanju. Osetila sam da če da svrši i izvadila sam ga iz usta.

Drkala sam ga jako brzo dok sam ga drugom rukom držala za jaja. Viknuo je glasno “aaaaahh”, dok je svršavao kao fontana. Sperma je letela u vis i padala po nama, a ja sam se smejala zadovoljno.

Bilo je fantastično.

Kresnula sam drugaricu i njenog brata.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *