Jebala Sam Drugaricu I Njenog Brata – Drugi Deo

4.6
(47)

Veliki kurac za veliko uzbudjenje

 

Maja je brzo zaspala u mom zagrljaju a vrlo brzo i ja.  Spavala sam kao beba. Ujutru su me probudili zraci sunca na licu. Okrenula sam se da proverim dali još uvek spava, spavala je čvrstim snom. Ustala sam i navukla draperije da se Maja ne probudi.

Izvukla sam Majin šorc i majicu iz ormana i obukla se. Krenula sam u kupatilo, ali sam onako mamurna promašila i uletela u sobu Majinog brata. Ležao je go i spavao je još uvek. Gledala sam nemo u najveći penis koji sam ikad videla. Ležao je savijen na njegovoj butini.

seks sa bratom drugariceMorala sam da ga imam. Rešila sam da to bude sada, prišla sam i klekla uz krevet. Uzela sam ga rukama i ispravila, tek tada sam shvatila da je još veći i pitala se koliki je kada ima erekciju. Saznala sam brzo, stavila sam ga u usta i pušila ga sa velikim oduševljenjem, znala sam da se neće buniti kada se probudi.

Osetila sam kako mu kurac raste u mojim ustima. Vrlo brzo je dostigao punu veličinu, izvadila sam ga iz usta da pogledam koliki je i nisam mogla da verujem. Bio je ogroman a debeo kao zglob moje ruke.

 

Nisam ni primetila da se probudio i smešio dok sam mu pušila.

 

Rekao je : “dobro jutro lepotice” i pomazio me po kosi. Uzvratila sam mu dobro jutro sa osmehom i nastavila da mu pušim dok sam ga gledala u oči. Pozvao me u krevet, legla sam a on je krenuo glavom dole.  Zaustavila sam ga i rekla “dosta mi je bilo lizanja, hoću da me jebeš”.

Rekao je ok lutko i raširio mi noge, legao je preko mene i stavio mi ga, jauknula sam nisam mogla da se suzdržim. Ulazio je u mene sporo i pažljivo jer je osetio koliko sam tesna. Ja nisam mogla da se obuzdam, dahtala sam duboko i stezala njegova ramena.

Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stezala jako. Ljubio me je po vratu a njegov topao dah je učinio da se sva naježim. Dok je ulazio u mene već malo brže osetila sam kao da ću već da svršim i rekla mu da ubrza. Poslušao me je i ubacivao ga je neverovatnom brzinom kao da je mašina.

Svršavala sam kao nikada pre, nisam mogla da se suzdržim i viknula sam od zadovoljstva.

 

Uplašila sam se da nas neko nije čuo, i htela sam da ustanem. Rekao je da se ne plašim i da su roditelji na poslu. Rekla sam da nas je možda čula Maja. Nasmejao se i rekao: “Ma kakva Maja ona spava kao top”, i dodao: “ja nisam svršio, hoću i ja da svršim”.

Naguzila sam se a on je klekao iza mene i počeo glavićem da mi mazi guzu, udarao je onim velikim čudovištem po mojim guzovima kao da ih šamara, a onda ga gurnuo jako. Ponovo sam jauknula. Držao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, ja sam se toliko prepustila užitku, da sam dahtala i stenjala bez straha da će Maja da nas čuje, pa šta i da čuje.

Uspravila sam leđa a on me ščepao za grudi, stezao ih je nežno a ja sam jecala kao dete. U jednom trenutku su se otvorila vrata i Maja je stajala i gledala nas zabezeknuto. U jednom trenutku se naglo trgla i zatvorila vrata od sobe. Mi smo se samo nasmejali i nastavili. Legao je na leđa i rekao “penji se”.

 

Uzjahala sam ga, bio je u meni duboko, dahtala sam i stenjala slobodnije i glasnije.

 

Sedela sam na njemu i mešala, nabadala sam se i stiskala njegov tvrd stomak. Nagla sam se napred da dohvatim njegove dlakave grudi, mazila sam ih i stezala, bile su čvrste kao kamen. Svršila sam ponovo, ovaj put je bilo još bolje.

Sve se cedilo niz njegov ogromni kurac, dok sam ja vikala. Bio je i on blizu svršavanja. Uzela sam kurac u usta, lizala sam svoje sokove sa njega i pušila ga kao da mi je život u pitanju. Osetila sam da če da svrši i izvadila sam ga iz usta.

Drkala sam ga jako brzo dok sam ga drugom rukom držala za jaja. Viknuo je glasno “aaaaahh”, dok je svršavao kao fontana. Sperma je letela u vis i padala po nama, a ja sam se smejala zadovoljno.

Bilo je fantastično.

Kresnula sam drugaricu i njenog brata.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.6 / 5. Broj glasova: 47

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top