Pohotna Gazdarica Stana

4.5
(155)

Odlazak iz sela u grad

 

U Selu nije bilo posla a ja mlad pun snage, željan boljeg života, obratio sam se drugu iz detinjstva koji već odavno radi na građevini u gradu.

Ubacio me je da radim sa njim i pomogao mi da iznajmim sobu. Nisam bio oduševljen poslom i smeštajem ali od nečeg je moralo da se počne.

gazdarica stanaGazdarica stana je sredovečna udovica, dobrog izgleda. Dok mi je pokazivala prostorije u kući držala me je za ruku i vodila od prostorije do prostorije. Stigli smo do moje sobe.

Krevet, orman i stočić su bili jedini nameštaj u sobici. Sela je na krevet i pozvala me da sednem pored nje, što sam i uradio. “Krevet je jako udoban” – rekla je i legla na leđa a ja sam bacio pogled na njene sise koje su bile ogromne. “ Lezi probaj” a ja sam se spustio na leđa pored nje.

Okrenula se ka meni, ležala je na boku pogledala me i pitala “da li ti odgovara krevet”? Rekao sam da je dobar i ustao jer mi je bilo neprijatno. Ostavila me je da spakujem stvari u orman.

Ujutru rano sam trebao biti na građevini pa sam rešio da legnem ranije. Okupao sam se i legao. Još uvek nisam zaspao, ležao sam na leđima sa rukama ispod glave. Bilo je toplo pa nisam bio pokriven. Čuo sam da se vrata otvaraju i otvorio sam oči, gazdarica je ulazila u moju sobu šunjajući se.

Malo svetlosti je ušlo u mračnu sobu, gazdarica mi je prilazila polako i nije videla da su mi oči otvorene i da je gledam. Pravio sam se da spavam da bih video šta hoće. Spustila se na kolena i naslonila rukama na krevet.

 

Izvukla mi je kurac i lagano ga je masirala, onda se nagnula i uzela ga u usta.

 

Osetio sam kako mi raste u njenim ustima, osećaj je bio prelep, nikada ranije to nisam doživeo. Gledao sam kako joj glava ide gore dole i uživao sam u tome po prvi put. I dalje sam se pravio da spavam, ali kada sam počeo da svršavam uzdahnuo sam i počeo sam da se grčim.

Nisam znao da li je shvatila da sam budan. Svršio sam joj u usta, ona se samo oblizala i otišla iz sobe. Posle toga sam zaspao kao jagnje.

Sutra dan sam na gradilištu pričao drugaru za taj događaj. On se na to smejao i zbijao razne šale na tu temu, ali mi je na kraju dao savet da se pravim lud i da uživam. Rekao mi je da je jebem žestoko i da mi kod gazdarice neće ništa faliti.

Posle odrađenih 8 sati krenuo sam kući. Gazdarica je gledala tv kada sam ja stigao. Ustala je prišla mi i rekla: “dok se ti okupaš ja ću postaviti ručak, ajde polako” – kao da sam dete. Okupao sam se i došao u kujnu. Na stolu me je čekala supa, pile, krompir , salata… ništa nije falilo.

Jeo sam halapljivo i posmatrao gazdaričino dupe koje se treslo dok je sekla štrudlu okrenuta mi leđima. Razmišljao sam da prihvatim igru…

Ako mi je zbog jednog pušenja gazdarica pripremila ovakav ručak, šta će tek biti ako je budem jebao.

 

To veče sam legao potpuno go, očekivao sam da će ponovo doći i hteo sam da je iznenadim. Bio sam u pravu, u jednom trenutku se pojavila na vratima. Kada je videla da sam potpuno go, stavila je ruke preko usta i širom otvorila oči.

Podigla je spavaćicu i skinula gaće, sela je preko mene i uzela ga u ruke. Masirala ga je i trljala je pičku mojim glavićem. Počeo je da mi se diže. A ja sam je uhvatio za butine i rekao: “hajde kao sinoć”. Ona se uplašila i trgla, ispustila ga je iz ruku.

Nasmešio sam se uzeo ga rukom i rekao : “hajde, hajde opet ga puši a posle ću da te jebem”. Gazdarica se sagnula i uzela ga je u ruke lagano ga je drkala dok je u ustima bio samo moj glavić. Gledao sam njene velike sise koje su dodirivale moje noge dok mi ga je ona uzimala celog u usta.

Ponovo sam osetio kako raste u njenim toplim ustima. Posle par minuta je rekla da hoće da je jebem. Legla je na leđa i raširila noge, malo sam protrljao njenu dlakavu pičku i gurnuo sam joj ga jako.

Jauknula je od uzbuđenja, stenjala je i dozivala majku dok sam joj ga ja junački nabijao. Gledao sam njene pegave, ogromne sise kako se tresu, uhvatio sam ih i počeo sam da ih mesim… bilo je i meni lepo. Jebao sam je tako neko vreme a onda sam joj rekao da legne na stomak.

Seo sam joj tik uz dupe i trljao glavić o njen čmar “nemoj u dupe molim te” rekla je gazdarica.

 

A ja sam joj ga šiknuo u dlakavu pičku tako jako kao da je kažnjavam što neda dupe.  Jauknula je i ponovo počela da doziva majku. Stenjala je dok sam je jebao brzim ritmom i stezao joj guzove.

Bila je vlažna moj kurac je ulazio u nju svom silinom. Širio sam joj guzove i trljao ih, to joj je prijalo. Onda sam usporio ritam i palcem joj masirao čmar neko vreme. Dok sam joj i dalje nabijao kurac u pičku, lagano sam joj uvlačio palac u dupe. Ispuštala je zvuke zadovoljstva i uvijala se u krevetu.

Jebao sam je istovremeno u pičku i prstom u dupe. Mešala je dupetom dok je svršavala. Kada je bila gotova samo je opustila mišiće i ležala je nepomično na stomaku dok je tiho stenjala. Izvadio sam kurac iz nje i počeo da joj masiram čmar glavićem, nije se bunila.

Gurao sam svoj kurac lagano u njeno dupe, i dalje se nije bunila samo je uzdisala i disala duboko. Jebao sam je u dupe, sporije pa sve brže i brže. Bilo je mnogo tesnije i slađe nego u pičku.

Svršio sam joj u dupe.

Oboje smo bili zadovoljeni.

Redovno sam je jebao a gazdarica je brinula o meni kao o detetu. Za nju ja i jesam bio dete.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 155

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top