Najbolja Prijateljica I Moj Problem Sa Erekcijom

4
(51)

Poznajem je tek oko dve godine ali mi je ubrzo postala najbolja prijateljica

 

Ona je prepametna poslovna mlada žena koja se bori kroz život sama.

Vatrenog je temperamenta i slobodnog duha. Pored svega toga je jako lepa i zgodna. Pričamo jedno drugom o svemu što nam se događa, tako da ona zna za moj seksualni problem.

Odavno već ne može da mi se digne, tako da je moj seksualni život upropašćen. A ja „volim seks i rado ga se sećam“. Odavno sam počeo da se palim na nju, iako mi je bila najbolja prijateljica, ja sam uvek želeo više od toga.

Nisam zaljubljen ali me uzbuđuje njeno telo, seksipil izbija iz nje ma šta god ona obukla. Svaki put kada bi bili zajedno ja bih dok pričamo, zamišljao nas u raznim pozama.

Primetila je da je želim ali nikada mi to nije dala do znanja.

 

Svratio sam kod nje na kafu, sedeli smo na kauču i pričali o mom seksualnom problemu. Već neko vreme posećujem lekare i travare ne bih li poboljšao svoje stanje.

Rekla je da joj je mnogo žao, i da bi volela da ozdravim jer bih bio srećniji, a i da je ona kao moja najbolja prijateljica uvek uz mene.

Rekla je to iskreno i prijateljski i zagrlila me.

Poljubila me je obraz i ustala da sipa sok. Ja sam je pratio pogledom, imala je na sebi tesan žuti šorc i tanku belu košulju ispod koje nije imala brus. Milovao sam je pogledom od glave do pete.

Vratila se sa sokom i nastavili smo razgovor. Pričao sam jok kako bih voleo da makar oralno zadovoljim neku ženu, to inače obožavam, ali se ne usuđujem, jer bi svaka očekivala kompletan seks.

Rekao sam da bili bilo lepo kada bi neka pristala da je samo ližem i zadovoljavam prstima.

 

Ali nijedna ne bi razumela moju želju dok joj ne kažem razlog, a ja ga ne bih rekao jer bi me bilo sram. Sedeli smo nemo neko vreme, bila je zategnuta situacija. Razmišljao sam da je pitam, ali plašio sam se njene reakcije. Konačno sam odlučio.

Nakašljao sam se, okrenuo sam se ka njoj i pitao je jako tihim glasom, dali bi ona mogla drugarski da mi učini tu veliku uslugu i da mi dopusti da joj to uradim. Oborila je pogled, a onda me pogledala u oči i pitala da li mislim da je to dobro?

Rekao sam da razumem šta misli, i predložio da to uradimo onako bez bilo kakvih obaveza, čisto kao ispomaganje među prijateljima, i da to neće pokvariti naše prijateljstvo, jer se nećemo zaljubiti jedno u drugo, i da će to ostati među nama.

Rekla je da da to ne bi bilo uredu prema njenom dečku. Dodao sam da to nije varanje, jer me ne voli kao ljubavnika i ne bi to uradila radi ličnog uživanja, već bi samo učinila ono što treba da učini najbolja prijateljica kad joj je prijatelj u problemu, da pomogne na sve moguće načine. Mislim da se sažalila i da je iz sažaljenja pristala. Bilo je to kao da sklapamo poslovni dogovor. Ustala je, i rekla vraćam se.

Otišla je u kupatilo i brzo se vratila, bila je samo u košulji.

 

Rekla je hajde da uradimo to, samo sad i nikada više, i krenula ka sobi. Legla je na leđa, spustio sam se pored nje i rekao, ako ne želiš, nećemo, ne želim da se osećaš loše zbog toga. Rekla je da želi da me usreći i da se bacim na posao, da ne kvarim situaciju glupostima. Spustio sam glavu do njenog međunožja.

najbolja prijateljicaMirisala je na prolećno livadsko cveće, imala je kratke uredno sređene dlačice na vrhu, ostalo je bilo obrijano. Nežno sam sam je poljubio, priljubio sam usta na nju i mirisao je.

Prstima sam raširio usne njene mirisne smokvice i lizao je laganim pokretima jezika. Ležala je nepomično. Lizao sam je celu od ulaza u vaginu do vrha kod klitorisa.

Savila je noge u kolenima, podvukao sam ruke ispod i prebacio preko butina. Levi dlan mi je bio na njenom zategnutom stomaku i nežno sam je mazio, dok sam palcem desne ruke trljao njen klitoris i ulazio jezikom u nju. Počela je je neprimetno da pomera kukove kao da meša, bila je tiha.

Raširila je noge najviše što je mogla, bila je vlažna i disala je duboko.

 

Gurnuo sam joj dva prsta i okretao ih tako da dodirujem zidove, moji prsti su ispitivali njenu unutrašnjost.

Savijao sam prste unutra i lizao joj klitoris, a  ona je počela da uzdiše i da ispušta različite zvukove zadovoljstva. Vadio sam prste šireći ih dok sam okretao ruku na jednu stranu, a onda bih opet sastavio prste i gurao ih nazad okrečući ruku na drugu stranu.

Dok sam tako ulazi i izlazio prstima, jezikom sam palacao po njenom klitorisu što sam brže mogao. Počela je da uzdiže guzu i da gura napred, potpuno je uživala u svemu što radim, a trajalo je dugo, dugo. Mnogo sam bio srećniji što se njoj dopada i što je ona zadovoljna, nego zbog sebe.

Prepustila se uživanju i pustila je glas. Vikala je glasno „ah,ah,ah“ , stenjala je i jecala. Pokidala je dugmiće na košulji i spustila šake na grudi, mazila je grudi, a ja sam napustupao sve žešće jezikom i prstima. Onda je naglo podigla guzu i kukove visoko, stajala je tako dok je svršavala uz dugačko „Aaaaaah“. A onda je naglo spustila guzu i kukove i samo ispružila noge.

Lagano sam izvukao prste, i podigao glavu. Pogledali smo se u oči, osmesi su bili i na njenom i na mom licu. Ustao sam i stao pored kreveta, pružio sam joj ruku da ustane, ruku prijateljstva.

Uhvatila me je za ruku, i digla se. Sela je na ivicu kreveta, skupila je šake jednu u drugu i spustila ih među kolena. Podigla je glavu pogledala me i pitala dali sam srećan?

Sa osmehom sam odgovorio da jesam, a srce mi je lupalo jako zbog uzbuđenja. Ustala je i zagrlila me, rekla je da joj je drago što me je usrećila i otišla u kupatilo.

Naše prijateljstvo nismo pokvarili, ostalo je čvrsto i jako. O tome što se desilo nikada nismo pričali, niti smo to ikada više ponovili.

A ja sam presrećan jer ona zaista jeste moja najbolja prijateljica koja je dokazala da je spremna da učini sve kako bi pomogla svom prijatelju.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 51

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top